Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Finalistka Mišindel prezradila, ako sa bude volať jej cukráreň
Finalistka Mišindel prezradila, ako sa bude volať jej cukráreň

Finalistka Mišindel prezradila, ako sa bude volať jej cukráreň

Hoci v nedeľu opustila šou Pečie celé Slovensko, s pečením rozhodne nekončí.

Štvrté kolo šou Pečie celé Slovensko sa nieslo v znamení tradičných chutí. Bublanina, langoše a nakoniec frgál – finalisti sa počas pečenia poriadne zapotili.

Finalistku Mišindel v nedeľu najviac potrápilo kysnuté cesto, ktoré sa jej napokon stalo osudným. Jej odchod zo šou však rozhodne neznamená koniec jej cukrárskej kariéry.

_DSC6203.jpg

Práve naopak, Mišindel už teraz vie, ako sa raz bude volať jej budúca cukráreň. „Prezývka Mišindel vznikla počas vysokej školy. My sme boli tri Michaely, bolo nás treba rozlíšiť.

Ja som vždy hovorila, že je všetko spoko, spokojne a napokoju po východniarsky. A tak vzniklo Spokindel. Mišindel-Spokindel sa to rýmovalo a doteraz je to moja značka,“ priblížila v relácii Hosť dobrého rána vznik prezývky, ktorá sa raz možno stane aj názvom jej cukrárne.

Opustiť komfortnú zónu

Do súťaže ju priviedlo odhodlanie plniť si aj tie najodvážnejšie túžby.

Povedala som si, že budem robiť všetko, z čoho mám strach, čoho sa bojím. Inými slovami, že si budem plniť túžby, aby som potom nebola smutná, že som to neskúsila,“ prezradila Mišindel.

Pečie celé Slovensko na desktope  Pečie celé Slovensko na mobile

Dodala, že k podaniu prihlášky ju inšpirovali najmä predchádzajúce série Pečie celé Slovensko. Vyštudovaná výtvarníčka sa nebojí ani veľkých výziev a náročných receptov.

„Môj majsterštyk sú torty. Maľované, poschodové. Môže to byť aj päťposchodová torta plná maľovaných postavičiek na nejakú rozprávkovú tému. Ja mám veľmi rada komplikované veci,“ povedala.

Mišindel dodala, že je to práve torta, čo by chcela v šou ešte upiecť. „Nejakú zaujímavú, 3D. To by bolo úplne tip-top!“

Celý rozhovor s Mišindel si môžete vypočuť TU.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia