Zostalo ich osem. Osem amatérskych pekárov sa pustí do šiesteho kola, v ktorom ich čakajú výzvy na tému cukráreň.
V osobnej výzve pekárov čakajú tortové rezy. V technickej pripravia francúzsku kocku. V poslednej kreatívnej napečú štafetkovú tortu.

Cheesecake, cupcake, cookies, či donut. Novodobé sladké trendy na sto spôsobov sú dnes vyhľadávanými dobrotami ku kávičke v kaviarni.
Pripomeňme si, na aké zákusky sa chodievalo do cukrárne kedysi. Stará dobrá doboška alebo punčový rez? V klasickej cukrárni by nemali chýbať. Ktorý je váš favorit?
Dobošové rezy
Či vo vitríne cukrárne, na svadobnom stole alebo rodinnej oslave. "Doboška" nesmie chýbať. V prvej sérii Pečie celé Slovensko si ju vyskúšali napiecť aj finalisti.
Punčové rezy
Kto by ho nepoznal? Klasický punčový zákusok nájdete aj medzi receptami Pečie celé Slovensko.
Likérové špice
Stará známa chuť vaječného likéru zaliatého v čokoláde. Recept na likérové špice priniesla do šou Petra.
Laskonky
Krehké a sladké laskonky si môžete vyskúšať aj doma. V prvej sérii šou sme priniesli recept od Jožky.
Šamrole
Krehké chrumkavé cesto a lahodný šľahačkový krém? Milovníci tejto pochúťky môžu vyskúšať aj jej variantu podľa receptu od Jožky.
Veterníky
V druhej sérii Pečie celé Slovensko piekli finalisti karamelové veterníky od Jožky. Tento dezert návštevu určite nesklame.
Nezabudnite, že pečieme už túto nedeľu o 20:30 na Jednotke.
25 50 75 90