Úvod Novinky Šport
Čaká nás štvrťfinálová chuťovka Francúzsko - Anglicko. Tieto góly k nej viedli
Čaká nás štvrťfinálová chuťovka Francúzsko - Anglicko. Tieto góly k nej viedli

Čaká nás štvrťfinálová chuťovka Francúzsko - Anglicko. Tieto góly k nej viedli

Pozrite si zostrih gólov 15. hracieho dňa na šampionáte v Katare.

Ďalšia štvrťfinálová dvojica je známa po 15. hracom dni na MS vo futbale 2022.

Po víťazných zápasoch Francúzska a Anglicka, sa fanúšikovia môžu tešiť na lahôdku v podobe duelu medzi Albionom a Les Blues.

Pozrite si zostrih gólov, ktoré nasmerovali oba tímy do štvrťfinále.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Rozdielový Mbappé a sebaistí Angličania

Tréner francúzskych futbalistov Didier Deschamps môže byť nadmieru spokojný so svojimi zverencami.

Celý tím z krajiny Gálskeho kohúta ťahá za jeden povraz a jeho snahu o úspech aj v zápase proti Poľsku korunovali majstri gólov - Olivier Giroud a rozdielový Kylian Mbappé.

Francúzi, ktorých sen o obhajobe majstrovského titulu z roku 2018 je čoraz reálnejší, sa tešili z prvého gólu v zápase v 44. minúte. Jeho exekútorom bol Olivier Giroud, ktorý v troch zápasoch strelil už za Les Blues tri góly.

Kylian Mbappé.jpg

O ďalšie dva presné zásahy sa postaral futbalový zázrak Kylian Mbappé, ktorý aktuálne kráľuje rebríčku strelcov na MS vo futbale 2022 s 5 gólmi v štyroch zápasoch.

Výsledok korigoval až v nastavenom čase Robert Lewandovski, ktorý z pokutového kopu na dvakrát prekonal Huga Llorisa. Zápas sa skončil 3:1 a Poliaci sa porúčajú z turnaja domov.

Bez zahávania a streleného gólu prešli do štvrťfinále zverenci Garetha Southgatea. Gólový účet Angličanov otvoril v 38. minúte Henderson, druhý presný zásah ešte pred polčasom pridal Kane.

MS vo futbale 2022 na desktope  MS vo futbale 2022 na mobile

Do tretice sa presadil Saka a od 57. minúty už Albion len kontroloval stav zápasu. Senegalčania nemali nárok a na turnaji skončili.

25 50 75 90

Galéria

Angličania sa tešia z postupu do štvrťfinále MS vo futbale 2022 Anglickí futbalisti oslavujú gól.jpg Francúzski futbalisti po postupe do štvrťfinále.jpg Francúzsky futbalista Kylian Mbappé Radosť Oliviera Girouda po góle proti Poľsku Radosť Angličanov po výhre nad Senegalom
Zdroj foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia