Úvod Novinky Tipy z programu
Srdcervúci príbeh podľa skutočných udalostí v Letnom kine
Srdcervúci príbeh podľa skutočných udalostí v Letnom kine

Srdcervúci príbeh podľa skutočných udalostí v Letnom kine

V Letnom kine vysielame aj kultový film režiséra Jeana-Jacquesa Annauda o boji pravekých ľudí o prežitie.

Kevin Lewis vyrastal v chudobnej londýnskej štvrti, jeho rodičia alkoholici ho často bili a nechávali hladovať, v škole ho šikanovali a nepomohol mu ani sociálny úrad, ktorý ho ponechal napospas vlastnému osudu. Skĺzol až do kriminálneho prostredia, v ktorom ho prezývali „Ten malý". Jeho život vlastne nikdy nebol naozaj jeho a skutočnú šancu takmer nedostal.

Z takejto štartovej čiary bol už len krôčik na šikmú plochu. Kevinovi sa však napriek všetkému podarilo všetky útrapy prežiť a vydobyť si pre seba a aj pre svoju rodinu lepší život. Srdcervúci a mimoriadne inšpirujúci príbeh z pera Marka Thomasa podľa skutočných udalostí v hlavnej úlohe s Rupertom Friendom vysiela televízna Dvojka vo štvrtok 16. júla o 22:00.

Program Letného kina:

Utorok 14.7. o 22:00 na Dvojke: Boj o oheň - kultový film režiséra Jeana-Jacquesa Annauda o boji pravekých ľudí o prežitie.

Streda 15.7. o 22:00 na Dvojke: Barnyeho ženy - adaptácia humoristického románu Mordecaia Richlera rozpráva príbeh Barneyho Panofského, zdanlivo obyčajného muža, ktorý žije neobyčajný život.

Štvrtok 16.7. o 22:00 na Dvojke: The Kid - dráma, nakrútená podľa skutočného príbehu.

(Zdroj foto: Revolver Entertainment)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia