Úvod Novinky Tipy z programu
Víťaza 3. série šou Zem spieva spoznáme ešte tento rok
Víťaza 3. série šou Zem spieva spoznáme ešte tento rok

Víťaza 3. série šou Zem spieva spoznáme ešte tento rok

Pripomeňte si súťažiacich z prvého semifinále, tešte sa na ďalšie skvelé vystúpenia.

Skvelá správa pre divákov a fanúšikov folklórnej šou Zem spieva. Do konca roka spoznáme najúspešnejších súťažiacich aj víťaza 3. série, ktorú RTVS po náročnom období vracia na televízne obrazovky. Samozrejme za prísnych opatrení...

V sobotu 5. decembra môžete na Jednotke sledovať prvé semifinálové kolo. Druhé semifinálové kolo odvysielame naživo v sobotu 12. decembra.

Živý prenos sa bude musieť zaobísť bez prítomnosti divákov, o to viac veríme, že budete fandiť svojim favoritom pred televíznymi obrazovkami. Víťazov spoznáme vo veľkom finále, ktoré rovnako odvysielame live, a to 19. decembra. Absolútneho víťaza vyberú diváci prostredníctvom sms hlasovania.

Prísne opatrenia, testovanie účinkujúcich

Štáb, ale aj účinkujúci, ktorí sa zúčastnia dvoch živých prenosov, prejdú tesne pred vysielaním testami na ochorenie Covid-19. Týka sa to samozrejme aj moderátorov, patriotov a členov poroty.

V prvom semifinálovom kole vystúpi: Folklórny súbor Podpoľanec, Bobáňovci - Terchovský orchester ľudových nástrojov, Natália Lettrichová, Labirsky Beťare, Ondro a kamaráti, Bratia Pechovci, Folklórny súbor Technik STU, Dedinská folklórna skupina Parchovianka, Šambriňci, Soňa Metyľová, Hudobno - folklórny súbor V šírom poli hruška z Kovačice zo Srbska.

Zem spieva

Druhé semifinále a fínále bude bez publika, všetci účinkujúci budú musieť absolvovať testy na koronavírus.

​V druhom semifinále vystúpia: Folklórny súbor Považan, Ženská spevácka skupina folklórneho súboru Šumiačan, Ivana Brillová, Detský folklórny súbor Pridaňčatá, Anna Zorňanová, Folklórny spolok Furmička, Mládežnícky folklórny súbor Želiezko, Viktória Stúchla a Aurel Keszely, Bratia Pôbišovci, Folklórna skupina Pantľička.

Podrobnosti k šou nájdete aj na oficiálnom Facebooku.

Zem spieva od 5. decembra na Jednotke

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia