Úvod Novinky Tipy z programu
Ako sa z pedagóga a žiaka stali hereckí kolegovia
Ako sa z pedagóga a žiaka stali hereckí kolegovia

Ako sa z pedagóga a žiaka stali hereckí kolegovia

Sledujte ďalšiu epizódu Zlatých časov, v ktorých sa stretne Emil Horváth a Daniel Fischer. Vysielame vo štvrtok večer o 20:30 hod. na Jednotke.

Strávte štvrtkový večer v spoločnosti Eleny Vacvalovej, Milana Lasicu a ich hostí. Pozvanie do relácie Zlaté časy prijal známy slovenský herec Emil Horváth a kedysi jeho študent, dnes kolega z divadla Daniel Fischer. Oboch pánov poznáte z divadelných dosiek, ale aj mnohých televíznych či filmových projektov.

Horváth je rodák z Nitry, ktorý študoval herectvo v Bratislave, pôsobil v divadle v Martine, neskôr v Slovenskom národnom divadle, ale aj na bratislavskej Novej scéne. Okrem toho, že stvárnil desiatky výrazných postáv, venoval sa aj režírovaniu. Na konte má niekoľko prestížnych ocenení. V roku 2005 mu bol udelený Rad Ľudovíta Štúra za významné zásluhy v oblasti rozvoja kultúry.

Zlaté časy, Horváth a Fischer

Zlaté časy budú opäť plné spomienok a vtipných historiek našich hostí, zdroj: RTVS.

Daniel Fischer (partner herečky Dominiky Kavaschovej, pozn. red.) rozbehol v roku 2007 seriálovú kariéru. Televízni diváci si ho určite pamätajú zo seriálu z lekárskeho prostredia, účinkoval však aj vo viacerých kriminálnych či komediálnych seriáloch. Mnohí však mimoriadne chvália aj jeho herecké umenie v divadle.

Aký bol Daniel študent? A aký bol Emil Horváth pedagóg? Nielen to sa dozviete v ďalšej časti relácie Zlaté časy, ktorú vysielame vo štvrtok večer o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia