Úvod Novinky Tipy z programu
Jednotka prinesie pokračovanie obľúbených rodinných seriálov
Jednotka prinesie pokračovanie obľúbených rodinných seriálov

Jednotka prinesie pokračovanie obľúbených rodinných seriálov

V sobotu 13. marca štartuje tretia séria Operácie Au! a druhá sériu príbehu o mladej baletke s názvom Nájdi si ma v Paríži.

Na obrazovkách Jednotky štartuje tretia séria relácie s názvom Operácia Au!, ktorej predošlé epizódy zaznamenali obrovský úspech. Aj v prípade tej novej si budete môcť program, ktorý mimoriadne hravou, vtipnou a nenásilnou formou prináša fakty zo sveta medicíny, pozrieť so slovenským dabingom.

Operácia Au! III.

Operáciou Au! sprevádzajú Christopher a Alexander van Tullekenovci - identické dvojičky, ktoré v roku 2002 získali diplom z medicíny na prestížnej Oxfordskej univerzite. Mimoriadne dobre sa nich pozerá, rovnako dobre sa ich počúva a v každej epizóde prinášajú množstvo informácií, ale aj zaujímavostí, okrem toho sú bratia veľmi vtipní a zábavní.

Nájdi si ma v Paríži II.

Seriál sa dočkal neuveriteľných ôsmich sérií. Jeho popularita rástla od samého začiatku a naberala na obrátkach po každej odvysielanej časti. Operácia Au! sa začala vysielať v roku 2012, posledná séria mala pred dvomi rokmi. Operácia Au! štartuje v tretej sérii v sobotu o 9:45 hod. na Jednotke.

Nájdi si ma v Paríži II.

Hneď po novinkách zo sveta medicíny sa môžete spolu s Jednotkou pozrieť do jedného z najromantickejších miest v Európe. Jednotka začne v sobotu vysielať aj druhú sériu seriálu Nájdi si ma v Paríži.

Ako bude pokračovať príbeh mladej baletnej tanečnice Lene Griskej? Je nádejnou hviezdou Parížskej opery a od svojho priateľa dostane hodiny, ktoré ju presunú v čase. Čoskoro zistí, že je v pasci a vrátiť sa späť nie je také jednoduché.

A okrem toho sú jej v pätách zberatelia času...

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia