Úvod Novinky Tipy z programu
Hláškami nabitá Pumpa pokračuje v sobotu večer na Jednotke
Hláškami nabitá Pumpa pokračuje v sobotu večer na Jednotke

Hláškami nabitá Pumpa pokračuje v sobotu večer na Jednotke

Juraj „Šoko" Tabaček alias Pepe nahradí taxikára Dana, ktorý je mimo služby.

Sobotný večer neodmysliteľne a tradične už patrí zábavno-satirickej relácii Pumpa. Po týždni sa naši hlavní predstavitelia, v mierne pozmenenom zložení, opäť zídu, aby s humorom zhodnotili naj udalosti uplynulého týždňa. Očkovanie, Sputnik V., koaličná kríza či dovolenkári. Tém je dosť, už to len patrične skritizovať. Nebudú chýbať ani hostia. Jednou z nich bude rozhlasová novinárka, ktorá už trikrát prekonala rakovinu pľúc. Bojovníčka Eva Sládková predostrie problém s očkovaním na Slovensku, pretože ona ako riziková skupina sa stále nevie dostať do poradovníka na očkovanie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Natankovať dobrú náladu si príde aj spisovateľ, scenárista a novinár Martin Leidenfrost z Rakúska, ktorý dostane slovný atak od Šoka hneď z príchodu kvôli aktuálnym pandemickým opatreniam.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Oveľa viac už uvidíte v novej epizóde, ktorú odvysiela televízna Jednotka v sobotu o 21:30 hod. po Záhadách tela. Všetky predchádzajúce časti nájdete aj v našom archíve na webe RTVS kedykoľvek, zadarmo a bez reklamy. Najnovšie, ale aj zákulisné informácie nájdete aj na facebookovom profile Pumpy.

Stanovisko RTVS k nahradeniu Dana Heribana na Pumpe:

„Vzhľadom na náročnosť výroby seriálu Pumpa, ktorý sa nakrúca každý týždeň, dopriali tvorcovia v tomto týždni voľno hercovi Danovi Heribanovi a jeho neprítomnosť využili na skúšku alternatívnej ústrednej dvojice Michal Kubovčík a Juraj Šoko Tabaček. Rôzne herecké alternácie a kombinácie postáv sú pre tvorcov v dnešnej dobe dôležité, aby vedeli scenáristicky a dramaturgicky promptne reagovať v prípade, že kvôli sprísneniu opatrení alebo karanténe nebude môcť natáčanie prebiehať so stabilnou hereckou zostavou." 25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia