Úvod Novinky Tipy z programu
Záhady tela: Známy slovenský herec predvedie dokonalý mostík
Záhady tela: Známy slovenský herec predvedie dokonalý mostík

Záhady tela: Známy slovenský herec predvedie dokonalý mostík

Strávte sobotný večer v spoločnosti RTVS. Pripravené sú nielen nové Záhady tela, ale aj nová Pumpa a ďalší hostia v talkšou Petra Marcina.

Záhady tela počas minulotýždňovej Veľkej noci prilákali k televíznym obrazovkám 334 tisíc divákov a stali sa jedným z najúspešnejších odvysielaných programov. V najnovšej časti obľúbenej relácie sa môžu diváci tešiť na štvoricu slovenských hercov, ktorí sú známi z divadelných dosiek aj mnohých televíznych projektov.

Súťažiť v Záhadách tela bude Ján Dobrík, Roman Pomajbo, Dárius Koči aj Dávid Hartl. Hviezda filmu Ostrým nožom, ktorý ste takisto mohli sledovať na obrazovkách RTVS, predviedol na nakrúcaní dokonalý „mostík", čoho dôkazom je úvodná fotografia. Hartl aktuálne nakrúca nový film Jozef Mak, ktorý režíruje Peter Bebjak.

Záhady tela

Aj najbližšiu sobotu vás čaká trojitá porcia zábavných programov. Po Záhadách tela s Mariánom Miezgom bude nasledovať Pumpa. Staršie epizódy komediálneho seriálu môžete sledovať v našom online archíve.

To isté platí aj o talkšou Petra Marcina s názvom Neskoro večer. Staršie epizódy sú na webe, tú novú (s Jánom Ďurovčíkom, rapperom Majselfom a certifikovanou mentálnou koučkou Petrou Zorvan) odvysielame v sobotu po 22:00 hod. na Jednotke.

Neskoro večer

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia