Úvod Novinky Tipy z programu
Nová relácia Peniaze s moderátorkou Helenou Tomkovou
Nová relácia Peniaze s moderátorkou Helenou Tomkovou

Nová relácia Peniaze s moderátorkou Helenou Tomkovou

Premiéra je pripravená na 4. mája večer. Novú spotrebiteľskú reláciu budete môcť sledovať v premiére vždy v utorok večer.

Zaujíma vás svet financií, chceli by ste sa v ňom zorientovať a dozvedieť sa o peniazoch či správnom hospodárení viac? RTVS uvedie novú spotrebiteľskú reláciu s názvom Peniaze, ktorou bude divákov sprevádzať moderátorka Helena Tomková.

Spolu s odborníkmi bude hľadať odpovede na otázky zo sveta financií v trinásťminútovej relácii, ktorá bude mať premiéru 4. mája po 22:25 hod. na Jednotke. Reláciu si budete môcť pozrieť každý utorok večer.

„Divákom prinesieme praktické rady a návody, napríklad pre čerstvých absolventov vysokých škôl, ktorí sa chcú dobre postarať o svoje budúce zárobky, ale aj pre celé rodiny. Venovať sa budeme aj tým, ktorí majú drobné biznisy, poradíme i malým podnikateľom a verím, že aj vďaka našim radám sa budú lepšie orientovať vo finančných otázkach," hovorí moderátorka, ktorá je zároveň aj autorkou programu.

Priestor na divácke postrehy a otázky

Reláciu Peniaze nájdu diváci okrem utorkových večerných premiér na obrazovkách Jednotky aj v repríze každý piatok o 15.45 h a v archíve na webe RTVS.sk. Svoje otázky a podnety môžu diváci do relácie zasielať prostredníctvom facebookového profilu Relácia Peniaze a instagramového účtu @relaciapeniaze, či mailom na adrese info@relaciapeniaze.sk.

Relácia Peniaze

Všetky podstatné informácie zo sveta financií nájdu diváci aj na webe www.relaciapeniaze.sk. „Budeme veľmi radi, ak sa na nás budú diváci prostredníctvom nášho webu a sociálnych sietí obracať a posielať nám spätnú väzbu. Pýtať sa, čo je pre nich zaujímavé, čo by radi videli a čo by sa potrebovali dozvedieť," dodáva moderátorka Helena Tomková.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia