Úvod Novinky Tipy z programu
Prečo nemá Tomáš Bezdeda partnerku? Dozviete sa Neskoro večer
Prečo nemá Tomáš Bezdeda partnerku? Dozviete sa Neskoro večer

Prečo nemá Tomáš Bezdeda partnerku? Dozviete sa Neskoro večer

S moderátorom Petrom Marcinom rozoberú v šou nielen jeho nezadaný stav.

Speváka Tomáša Bezdedu si mnohí pamätajú ako jedného z prvých finalistov prvej série speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar. V dnes večer na Jednotke o 22.00 hod bude jedným z hostí šou Petra Marcina Neskoro večer.


Pravda o vzťahoch Tomáša Bezdedu

Spoločne s moderátorom Petrom Marcinom sa pokúsia vysvetliť dlhodobý nezadaný stav speváka, ktorý podľa vlastných slov vo vzťahovej oblasti kríva, tápe a stále hľadá. Dozviete sa okrem iného aj to, či je výhodou alebo nevýhodou pre speváka v jeho tvorbe, ak nemá vo svojom živote dámu svojho srdca. Keďže je dlhšie bez záväzkov, ľudia ho začali podozrievať z istej veci. Akej? Aj to sa dozviete dnes o 22.00 hod na Jednotke v šou Neskoro večer.

Ďalšími hosťami Petra Marcina budú herec Peter Šimun a cestovateľ Milan Bandúr, známy ako Milan bez mapy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pozrite si v online archíve ostatnú časť šou Neskoro večer, v ktorej boli hosťami herečka Kristína Vaculík Turjanová, moderátor Richard Dedek a dcéra známych hudobníkov z Cigánskych Diablov Vanessa Šarköziová.

25 50 75 90

Galéria

Moderátor talkšou Neskoro večer Peter Marcin a hosť - spevák Tomáš Bezdeda Jedným z hostí Neskoro večer, ktorého vyspovedá Peter Marcin bude spevák Tomáš Bezdeda Hostia talkšou Neskoro večer v sobotu 22. mája 2021

Živé vysielanie ??:??

Televízia