Úvod Novinky Tipy z programu
Takto bude znieť rozhlasová jeseň
Takto bude znieť rozhlasová jeseň

Takto bude znieť rozhlasová jeseň

Poslucháči jednotlivých okruhov rozhlasového vysielania RTVS si prídu počas jesne na svoje.

Ako v televíznom, tak aj v rozhlasovom vysielaní RTVS čaká na poslucháčov bohatá programová úroda.

Rádio Slovensko

Počas jesene sa poslucháči Rádia Slovensko môžu tešiť na premiéry nedeľných zábavníkov a programov Túto hudbu mám rád, Pálenica Borisa Filana, či Nočná pyramída.

Od 6. septembra budú po letnej prestávke do vysielania zaradené aj relácie Kontakty, Sobotné dialógy, K veci, Z prvej ruky a Európsky týždeň, ktoré mali počas leta prestávku.

Rádio Slovensko pripravuje aj novú súťažnú sezónu Ste múdri ako rádio, ako aj súťaž o auto v relácii Dobré ráno, Slovensko!.

Poslucháči sa môžu tešiť aj na priamy prenos z finálového koncertu 37. ročníka pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad 2021, ktorý sa uskutoční 6. novembra v košickom Kulturparku.

Rádio Regina

Rádio Regina Západ na jeseň pokračuje v obľúbenej sobotnej relácii Humorparty (vždy o 11.30 h), v ktorej mapuje 95 rokov rozhlasového úsmevu.

Rádio Regina Stred odvysiela počas jesene, v rámci 95. výročia rozhlasového vysielania na Slovensku, dva zostrihy z verejnej nahrávky Klenotnice ľudovej hudby z Domu kultúry Andreja Sládkoviča v Detve.

Program bol zostavený z účastníkov nahrávania v rámci jedinečného projektu z 80. rokov, venovaného autentickému folklóru obcí rázovitých oblastí stredného Slovenska.

V programe účinkujú po 36 rokoch speváci a muzikanti, ktorí sú aj naďalej interpretačne aktívni a ich nasledovníci.

95. výročiu rozhlasového vysielania na Slovensku a rozhlasovej téme bude venované aj jedno z jesenných vydaní zábavnej relácie Sobotník. Do vysielania sa v premiérových častiach vráti aj relácia Studnička.

Rádio Regina Východ uvedie na jeseň rozhlasovú hru Pavly Sabolovej Jelínekovej - Cintorínsky architekt.

Rádio Devín

Rádio Devín ponúkne premiéry pôvodných rozhlasových hier Korene autorky Jany Micenkovej a Stojím tu ako taká autora Jána Mičucha.

Rádio Patria

Poslucháčov Rádia Patria čaká na jeseň cyklus rozhovorov Rusnáci vo svete a Rómovia vo svete a cyklus relácií o vzniku Múzea Andyho Warhola v Medzilaborciach zameraných na históriu i súčasnosť múzea.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia