Úvod Novinky Tipy z programu
Nezmeškajte veľkonočný špeciál šou Milujem Slovensko
Nezmeškajte veľkonočný špeciál šou Milujem Slovensko

Nezmeškajte veľkonočný špeciál šou Milujem Slovensko

Jednotka ho odvysiela výnimočne vo Veľkonočný pondelok. Ďalšie programové tipy nájdete v článku.

Veľkonočné sviatky klopú na dvere. Prežite ich v spoločnosti Jednotky, ktorá si pripravila bohatý televízny program.

Na Zelený štvrtok je o 20:30 hod. pripravené pokračovanie relácie Čo ja viem s Marcelom Merčiakom. Súťažiť príde Ľubica Čekovská, Ondrej Kandráč a Ján Lášák.

O 22:05 hod. Príde na rad biblický film Syn Boží s Diogom Morgadom v hlavnej úlohe. Atmosféru snímky dotvára hudba z dielne svetoznámeho skladateľa Hansa Zimmera.

Na Veľký piatok nezmeškajte priamy prenos evajelických služieb Božích z kostola v Hybe. O 12:25 hod. štartuje trojdielny film Ježiš Nazaretský.

O 20:30 hod. nezmeškajte premiéru životopisného filmu o Chiare Lubichovej – zakladateľke laického kresťanského Hnutia fokolare.

Urbi Et Orbi aj Milujem Slovensko

Z programu na Bielu sobotu vyberáme ako tip Mahulienu, zlatú pannu, ktorú odvysiela Jednotka o 17:25 hod. Večerné Záhady tela preskúma Lujza Garajová-Schrámeková, Samuel Tomeček, Tomáš Bezdeda a Martina Jelenová.

Nasleduje Neskoro večer s Petrom Marcinom, pripravení sú aj Boris s Bramborom.

Predpoludnie Veľkonočnej nedele sa bude niesť v znamení slávnostnej svätej omše. Priamy prenos z Vatikánu o 10:00 hod. bude spojený s pápežským požehnaním mestu a svetu.

Podvečer si môžete pripomenúť rozprávkový film Sokoliar Tomáš, ktorý štartuje na Jednotke o 17:25 hod. Večerný program o 20:30 hod. bude patriť skutočnému príbehu Ottillie von Faber-Castell o dedičke priemyselného impéria.

Veľkonočný pondelok prinesie veľkonočný špeciál šou Milujem Slovensko. Po ňom si o 22:00 hod. môžete pozrieť film Baba z ľadu so Zuzanou Kronerovou, ktorá oslavuje okrúhle životné jubileum.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia