Úvod Novinky Tipy z programu
Jeseň v znamení gangsterských a mafiánskych filmov. Vyberáme tie najlepšie
Jeseň v znamení gangsterských a mafiánskych filmov. Vyberáme tie najlepšie

Jeseň v znamení gangsterských a mafiánskych filmov. Vyberáme tie najlepšie

Každý piatok si na Jednotke môžete vychutnať jeden z top filmov s mafiánskou tematikou. Na čo sa môžete tešiť?

Sériu mafiánskych a gangsterských filmov sme na Jednotke odštartovali už minulý týždeň. Diváci si mohli vychutnať ikonický film Krstný otec, ktorý sa právom radí medzi filmové klenoty.

Na ktoré ďalšie filmy sa môžete tešiť v nasledujúcich týždňoch?

  • 23.9. Krstný otec II (91% ČSFD)
  • 30.9. 23.9. Krstný otec III (85% ČSFD)
  • 7.10. Vtedy v Amerike 1/2 (88% ČSFD)
  • 14.10. Vtedy v Amerike 2/2 (88% ČSFD)
  • 21.10. Scarface (87% ČSFD)
  • 28.10. Serpico (84% ČSFD)

Krstný otec 2

Pokračovanie kultovej snímky, ktorá vznikla na motívy rovnomenného románu Maria Puza, sa opäť točí okolo života mladého Michaela Corleona. Ten sa snaží udržať a zveľadiť svoje impérium, no počas toho musí čeliť mnohým nástrahám a nepriateľom z podsvetia. Michael je však osamotený a postupne mu dochádzajú sily...

Oscarovú snímku Krstný otec 2 si budete môcť pozrieť už dnes večer o 22:05 hod. na Jednotke.

Krstný otec 3

S Michaelom sa rozlúčime 30. septembra prostredníctvom záverečnej časti trilógie Krstný otec. Príbeh sa tentokrát neodohráva v Amerike, ale v uliciach Talianska. Dnes šesťdesiatročný Michael žije počestným a zbožným životom. Pevnou rukou ovláda svoje impérium, no od nekalých obchodov sa drží ďalej. Minulosť však nejde vymazať, a preto je len otázkou času, kedy sa Michaelovi pripomenie.

Záverečný diel trilógie vysielame 30. septembra o 21:55 hod. na Jednotke.

Vtedy v Amerike.png

Vtedy v Amerike

Americko-taliansky film natočil v roku 1984 taliansky režisér Sergio Leone, ktorý mal v tom čase na konte úspešný western Vtedy na Západe. Snímka Vtedy v Amerike s Robertom de Nirom v hlavnej úlohe je príbehom mužov, ktorí si v detstve sľúbili priateľstvo na život a na smrť a tento sľub dodržali.

Film o priateľstve a oddanosti ponúkneme v dvoch častiach 7. a 14. októbra o 21:55 hod. na Jednotke.

Scarface

Tony Montana (Al Pacino) je jedným z mnohých kubánskych emigrantov, ktorí sa dostali do slobodného sveta a usídlili sa v Miami. Tony sa spočiatku živí príležitostnými prácami v podsvetí. Počas jedného obchodu sa mu do rúk náhodou dostanú veľké peniaze, za ktoré vybuduje vlastné drogové impérium. Spoločne s bohatstvom však prichádzajú aj problémy a najmä strach.

Ikonickú snímku Scarface si môžete vychutnať 21. októbra na Jednotke.

Serpico

V kriminálnej dráme Serpico sa opäť predstaví vynikajúci Al Pacino. Tentokrát v úlohe nepodplatiteľného policajta Franka Serpica. Herec si za svoj výkon vyslúžil nomináciu na Oscara a na konto si pripísal ocenenie Zlatý glóbus.

Film inšpirovaný skutočným príbehom policajta, ktorý neváhal svedčiť proti svojim skorumpovaným kolegom, vysielame 28. októbra na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Televízia