Úvod Novinky Tipy z programu
Objavujte bohatý archív RTVS. V ponuke sú nielen úspešné seriály
Objavujte bohatý archív RTVS. V ponuke sú nielen úspešné seriály

Objavujte bohatý archív RTVS. V ponuke sú nielen úspešné seriály

Odporúčame dokumentárnu sériu ŠTB: Prísne tajné, ale aj Hniezdo či Priznanie.

Ak nezvládate horúčavy a chcete zostať v pohodlí a tieni vášho domova, máme niekoľko programových tipov. Klikajte do nášho online archívu.

Zadarmo a bez reklamy si môžete pozrieť obľúbené relácie či seriály, ale aj dokumentárne cykly a diskusie, ku ktorým sa oplatí po čase vrátiť.

ŠTB: Prísne tajné

Je to prvé komplexné audiovizuálne dielo zaoberajúce sa pôsobením ŠTB na Slovensku. Projekt vznikal niekoľko rokov a pod dohľadom veľkej skupiny expertov.

ŠtB: Prísne tajné

Jednotlivé epizódy skúmajú mechanizmy fungovania ŠTB od jej vzniku v roku 1945, až po jej zánik v roku 1990.

Môj emigrant

Príbehy ľudí, ktorí opustili Československo, aby začali odznova a našli šťastie. Mnohí odišli plánovane, mnohí boli nútení odísť náhle. A niektorí aj s vedomím, že sa už nikdy domov nevrátia.

Môj emigrant

Pre milovníkov seriálov

Máte radi hory, dobrodružstvo, ale aj romantiku? Sledujte seriál Ranger, ktorého hlavným hrdinom je Jonas Waldek.

Po piatich rokoch strávených v kanadských lesoch prichádza do nemeckého národného parku, aby chránil krásy prírody. Do života mu vstúpi láska...

Norisová + Bárta v seriáli Hniezdo

Z produkcie RTVS pripomíname seriál Hniezdo, ktorý zožal na obrazovkách Jednotky ešte začiatkom roka 2020 obrovský úspech.

Cestujte po Slovensku. Hlavne s úsmevom

Príbeh rodiny Važanovcov plynule prešiel do jeho voľného pokračovania pod názvom Priznanie. Oba seriály naďalej patria v našom archíve k najsledovanejším.

S úsmevom po Slovensku IV

Vďaka archívu RTVS môžete precestovať aj Slovensko.

Novú sériu cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku sledujte vo štvrtok večer na Jednotke a následne zadarmo a bez reklamy aj online.

Zohratá partia dobrodruhov putuje naprieč našou krajinou a postupne spoznáva kraj za krajom. Už boli v Žilinskom, ale aj Prešovskom. Ktorý navštívite ako prvý vy?



25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia