Úvod Novinky Tipy z programu
Veľký prehľad: Program RTVS v znamení smutných výročí
Veľký prehľad: Program RTVS v znamení smutných výročí

Veľký prehľad: Program RTVS v znamení smutných výročí

Tento týždeň uplynie rok od vypuknutia vojny na Ukrajine, ale aj päť rokov od vraždy novinára a jeho snúbenice.

Posledný februárový týždeň sa bude niesť v znamení smutných výročí, ktoré si pripomenieme aj v našom vysielaní.

V televízii, ale aj rozhlase bude rezonovať spomienka na piate výročie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ale aj rok od napadnutia Ukrajiny Ruskom.

Pondelok by sme vám však radi odporučili dramatický film Zmena, ktorý uvedie Jednotka o 20:30 hod. Zo záchranárov sa náhle stávajú rukojemníci mladého teroristu a ich sanitka je takpovediac neriadenou strelou...

Diváci spravodajskej RTVS 24 sa počas utorka 21. februára dočkajú špeciálneho vysielania, ktoré bude venované pamiatke zavraždenému novinárovi a jeho snúbenici.

Živé vstupy, rozhovory, spomienky, reakcie domácich aj zahraničných novinárov, okrem toho špeciálne vydanie relácie Interview :24 s Pavlou Holcovou, bývalou kolegyňou Jána Kuciaka.

Utorkový večer na Dvojke bude patriť filmu Prípad Kuciak, na ktorý nadviaže diskusia Večera s Havranom na tému Kto si objednal vraždu novinára a v akom stave je vyšetrovanie?

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Téme Kuciak sa budeme venovať aj v rozhlasovom vysielaní. Prečítajte si, kde a čo budete môcť sledovať ći počúvať.

Utorkový večer na Jednotke bude zasa seriálový. Sledujte Komisára Montalbana a nezabudnite ani na pokračovanie obľúbenej Toskánskej vášne.

Koncert Slovensko pre Ukrajinu v piatok naživo na Jednotke

V stredu večer odporúčame pokračovanie dokumentárneho cyklu Fetiše republiky na Jednotke, s Dvojkou môžete objavovať Národné parky Slovenska.

Hit roka pokračuje na našich obrazovkách vo štvrtok večer. Čakajú nás spomienky na rok 2000, ktorého sa mnohí obávali. Aký bol a čo nám priniesol? Hosťom bude IT expert Ondrej Macko, ale aj známy hudobník Vašo Patejdl.

V piatok 24. februára uplynie rok od napadnutia Ukrajiny. RTVS mení program a na Jednotke odvysiela naživo benefičný koncert pre ukrajinské siroty.

Pozrite si vystúpenia známych slovenských umelcov – zaspieva Emma Drobná, Peter Lipa, Zuzana Smatanová, kapela Vidiek, dvojica Lash and Grey a ďalší.

Koncert Slovensko pre Ukrajinu bude taktiež spojený s online výzvou pomôcť, ktorej súčasťou môžete aj byť aj vy.

Viac informácií nájdete na webe fundraisingovej platformy Donio.Vojne na Ukrajine bude venované taktiež vysielanie na spravodajskom okruhu RTVS 24.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Víkend na RTVS bude v znamení zábavy. V piatok na Dvojke nebude chýbať Trochu inak, v sobotu na Jednotke zasa Záhady tela a Neskoro večer.

V nedeľu uvedieme na Jednotke minisériu Petra Bebjaka s názvom Herec.

25 50 75 90
Zdroj foto: Shutterstock

Živé vysielanie ??:??

Televízia