Úvod Novinky Tipy z programu
Moderátori RTVS nahrali v Traf to! na pomoc deťom parádne sumy
Moderátori RTVS nahrali v Traf to! na pomoc deťom parádne sumy

Moderátori RTVS nahrali v Traf to! na pomoc deťom parádne sumy

Peniaze pomôžu tým, ktorí ich veľmi potrebujú. Prečítajte si ich príbehy.

Traf to! bolo na Deň detí špeciálne, súťažili v ňom tímy zložené z moderátoriek a moderátorov RTVS. Sledovali ste, ako sa darilo dámam z Dámskeho klubu a športovému tímu?

Celú epizódu Traf to! venovanú deťom nájdete už teraz v našom online archíve – samozrejme zadarmo a bez reklamy. Prvé júnové vydanie sa totižto nieslo v znamení pomoci.

Traf to! na pomoc deťom

Záverečná pózovačka po skončení nakrúcania Traf to! Zdroj: RTVS

Peniaze, ktoré nahrali Marianna Ďurianová, Marcel Merčiak a Ján Žgravčák, pomôžu malému Maťkovi, ktorý sa narodil predčasne a diagnostikovali mu hydrocefalus.

Traf to! pomohlo Maťkovi

Hoci nebojoval o život, bojoval najmä o plnohodnotný život. Absolvoval dve operácie mozgu. Maťko síce bude čoskoro oslavovať dva roky, no jeho psychosomatický vývoj je na úrovni ročného dieťaťa.

Chlapček potrebuje každodennú starostlivosť, množstvo cvičení a rehabilitácií, ktoré mu pomôžu najmä s pohybom a presúvaním.

Traf to, 1. jún 2023

Epizódu si môžete pozrieť už aj v online archíve RTVS. Zdroj: RTVS

Tím v zložení Iveta Malachovská, Andrea Chabroňová a Karin Majtánová vďaka nahratým peniazom pomôžu nadácii Šťastné srdcia.

Traf to! pomohlo Šťastným srdciam

Tá vznikla pri Oddelení detskej kardiochirurgie Detského kardiocentra. Je to jediné oddelenie svojho druhu, v ktorom ročne realizujú viac ako 300 operácií detí s chorými srdiečkami.

Poslaním Nadácie Štastné srdcia je starostlivosť o detských kardiochirurgických pacientov, výskum v danej oblasti medicíny a podpora ďalšieho vzdelávania a odborného rastu lekárov a iných odborných zdravotníckych pracovníkov pôsobiacich v oblasti detskej kardiochirurgie.

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia