Úvod Novinky Tipy z programu
Pohoda s Rádiom_FM: Nezmeškajte koncerty hviezd v éteri
Pohoda s Rádiom_FM: Nezmeškajte koncerty hviezd v éteri

Pohoda s Rádiom_FM: Nezmeškajte koncerty hviezd v éteri

Preneste sa vďaka éteru na letisko do Trenčína, kde vystúpi Fallgrapp, Suzanne Vega, Wet Leg či skupina A.M.O.

Rádio_FM je aj tento rok "vaše festivalové rádio". Vysielacie zázemie Rádia_FM sa v týchto dňoch presunulo na trenčianske letisko na festival Pohoda do Rádio(aktívnej zóny)_FM.

Poslucháčom ponúkne exkluzívne informácie, rozhovory z festivalu Pohoda a nefalšovanú festivalovú atmosféru, a to vrátane koncertov svetových hviezd.

Vo vysielaní Rádia_FM priamo z festivalu Pohoda budú poslucháčom exkluzívne informácie, rozhovory z festivalu Pohoda a nefalšovanú festivalovú atmosféru sprostredkúvať Dominka s Martinom z Rána na eFeMku a Lucia s Vierkou z :Popo_FM.

Naživo z Pohody

Vo štvrtok od 19.00 h otvorí program na hlavnom pódiu Alina Pash z Ukrajiny, krátko po 21:00 hod. h sa ozvú Sleaford Mods, ktorí sa do line-upu tohtoročnej Pohody dostali len pred dvomi týždňami.

Vo štvrtok sa poslucháči môžu tešiť aj na priamy prenos koncertu amerického pesničkára Perfume Genius, ktorý sa začne o 22:45 hod.

V piatok sa z éteru Rádia_FM od 19:00 hod. ozve Suzanne Vega, po ktorej sa o slovo prihlásia švédski punkeri Viagra Boys a tiež štyrmi soškami Grammy ocenení Wet Leg.

Na Pohode sa predstaví aj jeden z najvýraznejších ženských vokálov na súčasnej nielen electro-popovej hudobnej scéne - koncert Caroline Polachek prinesie Rádio_FM naživo od polnoci.

Pohoda 2017

Sobota bude patriť predovšetkým koncertom českej a domácej hudobnej scény. Rádio_FM odvysiela koncert legendy slovenského hip-hopu A.M.O. oslavujúcej 20. výročie svojho vzniku, o slovo sa prihlásia aj mladí Krstní otcovia.

Čas od 20:15 hod. bude patriť živému prenosu koncertu skupiny Fallgrapp, ktorá je s Rádio_FM spätá od svojich začiatkov.

Koncertný zážitok sľubuje aj obľúbená česká skupina Midi Lidi na čele s Petrom Markom.

Program Rádia_FM z vysielania z festivalu Pohoda je aktualizovaný na webe radiofm.sk.

25 50 75 90
Zdroj: Instagram.com/festivalpohoda

Živé vysielanie ??:??

Televízia