Úvod Novinky Tipy z programu
Tragická autonehoda jej zmenila život. Čaká ju ďalšia skúška?
Tragická autonehoda jej zmenila život. Čaká ju ďalšia skúška?

Tragická autonehoda jej zmenila život. Čaká ju ďalšia skúška?

Francúzsku drámu Zviazaní životom ponúkneme v utorok večer na Jednotke.

Lucia je úspešná jazdkyňa, ktorá prežíva najkrajšie obdobie. Darí sa jej v súkromnom aj v pracovnom živote. Spoločne so svojím otcom sa pripravuje na olympijské hry.

Na tých sa má predstaviť s koňom menom Saphir. Jedinečné puto ju spája nielen s otcom, ale aj s jej milovaným Saphirom.

Zviazaní životom

Všetko sa však zmení v priebehu jedinej noci. Tragická dopravná nehoda navždy zmení jej život. pripútaná na lôžko stráca všetko, na čom jej záležalo. Vzťah s otcom, milované jazdy na koni aj príležitosť získať olympijskú medailu.

Osudové stretnutie

Lucia sa postupne snaží zotaviť z tragédie, ktorá ju postihla. Počas náročného obdobia jej osud postaví do cesty sympatického muža.

Marco je rovnako ako Lucia zlomený tragédiou, ktorú prežil. Spoločne sa učia znova žiť a z priateľstva postupne vzniká niečo viac.

Lucia však netuší, čo sa v Marcovom živote skutočne stalo. Keby to zistila, zlomilo by ju to. Osud však opäť zamieša kartami a Lucia musí čeliť ďalšej náročnej skúške...

Čo sa stalo Marcovi a kto je v skutočnosti muž, ktorý si získal Luciine srdce? To sa dozviete už v utorok o 20:30 hod. na Jednotke.

Drámu režíroval Jean-Marc Rudnicki, v hlavných úlohách sa predstavili Laëtitia Milot, François Vincentelli a Cristiana Réali.

25 50 75 90
Foto: Facebook / Laetitia Milot

Živé vysielanie ??:??

Televízia