Úvod Novinky Tipy z programu
Relácia Čo ja viem je späť. Prihláste sa a zažite atmosféru študentského kotla
Relácia Čo ja viem je späť. Prihláste sa a zažite atmosféru študentského kotla

Relácia Čo ja viem je späť. Prihláste sa a zažite atmosféru študentského kotla

Takto môžete byť súčasťou Čo ja viem.

Obľúbená vedomostná súťažná šou Čo ja viem prichádza na obrazovky RTVS tento rok už v jedenástej sérii. Predtým, ako sa to celé na jeseň spustí, sa však robí nábor študentov, ktorí budú hrať v kotli, teda v publiku.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak by ste to chceli byť aj vy, môžete sa hlásiť na webe https://www.rtvs.sk/formulare/co-ja-viem. Moderátorom bude opäť Marcel Merčiak a diváci sa môžu tešiť na súťažiacich z radu známych tvárí. Tím tvorcov na čele s režisérom Tomášom Eibnerom a dramaturgom RTVS Mikulášom Michelčíkom na novej sérii pracujú už dnes.

„Mňa osobne neskutočne teší, že sa nám v 10. ročníku podarilo nahrať rekordný počet peňazí a takýmto spôsobom pomôcť všetkým, ktorí to potrebujú. Budem rád, keď tento rekord ešte tromfneme v 11. ročníku. Diváci opäť zažijú plný kotol študentov, uvidia mnohé známe tváre, ale hlavne si vypočujú úplne nové otázky, pri ktorých sa veľmi kreatívnou formou veľa dozvedia. Všetci diváci pri televíznych obrazovkách, ktorí si stiahnu appku, môžu byť aj tento rok súčasťou tohto sveta a hrať s nami každý piatok,“ povedal režisér Tomáš Eibner.

231208_CoJaViem_IvanaIlgova_3.jpg

„Čo ja viem oslávila 10 rokov od prvého nakrúcania a aj pri jedenástej sérii budú neoddeliteľnou súčasťou našej hry študenti zo slovenských i zahraničných vysokých škôl. Mnohí si to v minulosti v našej aréne vyskúšali a najlepší odchádzali s peknou odmenou. Niektorým sa podarilo vyhrať viac ako raz a budeme šťastní, ak aj edícia 2024 priláka veľa šikovných vysokoškolákov. Budeme im držať palce, aby prejavili vedomosti, ukázali, ako vnímajú dnešnú, na informácie bohatú dobu a zároveň úspešne reprezentovali svoje alma mater,“ hovorí moderátor Marcel Merčiak.

Čo ja viem je od začiatku interaktívna súťaž, ktorej sa diváci zúčastňujú prostredníctvom aplikácie. Tú si môžete stiahnuť zadarmo z App Store či Google Play.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia