Úvod Novinky Zaujímavosti
Veľká letná fotosúťaž Rádia Slovensko – Cesta okolo Slovenska
Veľká letná fotosúťaž Rádia Slovensko – Cesta okolo Slovenska

Veľká letná fotosúťaž Rádia Slovensko – Cesta okolo Slovenska

Zapojte sa do veľkej letnej fotosúťaže Rádia Slovensko a hrajte o jedinečnú hlavnú cenu - Cestu okolo Slovenska.

Stačí ak nám pošlete fotografiu vášho najobľúbenejšieho miesta Slovenska jednoducho cez tento formulár.

O čo hráte?

Každý pracovný deň vyberieme z vašich zaslaných fotografií fotografiu dňa, ktorej autor vyhrá poukaz na nákup v kníhkupectve Martinus v hodnote 50 eur.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Hlavnou výhrou je výnimočná a exkluzívna Cesta okolo Slovenska od zážitkového portálu Zlavomat.sk. Skladá sa z troch pobytov v celkovej hodnote viac ako 2 300 eur . Výherca navštívi západné, stredné a východné Slovensko. Do záverečného žrebovania o hlavnú cenu sa automaticky dostáva každý, kto v čase trvania súťaže pošle aspoň jednu fotografiu. Všetky vaše fotografie nájdete na prehľadnej online mape. Žrebovanie sa uskutoční 3. septembra 2020.

Hlavnou cenou sú tri poukážky - Pobyt na tri noci v hoteli Chateau Appony s polpenziou a neobmedzeným wellness pre dve osoby s platnosťou do 20.12.2021, pobyt na tri noci v hoteli Montfort s polpenziou a neobmedzeným wellness pre dve osoby s platnosťou do 20.12.2021 a pobyt na tri noci v hoteli Salamandra Resort s polpenziou a neobmedzeným wellness pre dve osoby s platnosťou do 20.12.2021.

Pobyt na tri noci v hoteli Montfort s polpenziou a neobmedzeným wellness pre dve osoby s platnosťou do 20.12.2021.

cesta okolo slovenska

cesta okolo slovenska

Zapojte sa aj do SMS súťaže

Fotografia dňa bude vždy do 15.00 hod uverejnená na webe a FB Rádia Slovensko bez popisu miesta, odkiaľ pochádza. Uhádnite, čo sa na fotografii nachádza a pošlite nám najneskôr do 15.00 hod SMS s vašim tipom na číslo 6675 v tvare CESTA (medzera) A alebo B . Vyžrebovaný výherca vyhrá poukaz na nákup v Martinuse v hodnote 50 eur.

Cena spätnej SMS je 0,50 Eur s DPH.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo pripomienok sa obráťte na Izabelu Novakovičovú prostredníctvom mailovej adresy izabela.novakovicova@rtvs.sk.

Štatút súťaže (PDF, 105kB)

Hlavný partner súťaže:

zlavomat logo

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia