Úvod Novinky Zaujímavosti
Valentínska večera? Zopár tipov, ako by mohla vyzerať
Valentínska večera? Zopár tipov, ako by mohla vyzerať

Valentínska večera? Zopár tipov, ako by mohla vyzerať

A najmä nech vonia a chutí. Deň zamilovaných je v roku predsa iba raz.

Blíži sa Valentín a hoci mnohí považujú tento sviatok za príliš komerčný či dokonca príliš americký, nikde nie je napísané, že 14. február nemôže byť o niečo romantickejší. Viac chutnejší a voňavejší ako ostatné dni v roku...

K romantike rozhodne patrí výnimočné jedlo. Ak je pripravené vlastnoručne, o to viac sa počíta. Ako sa to zvykne hovoriť? Láska ide cez žalúdok. Preto sme sa opýtali tých, ktorí jedlu rozumejú a dokážu ho s láskou aj pripraviť.

Tajomstvo mojej kuchyne

Robo Papp a Gabo Kocák, nové tváre relácie Tajomstvo mojej kuchyne, ktorej nová séria zaznamenala pri štarte v nedeľu 7. februára obrovský úspech. Ak ste nestihli epizódu, v ktorej Kamila Magálová odovzdala Robovi a Gabovi kuchársku varechu, môžete si ju pozrieť zadarmo a bez reklamy v našom online archíve.

V prípade, že skutočne premýšľate o tom, že v nedeľu 14. februára prekvapíte svoju polovičku, naši kuchári majú pre vás tipy na valentínsku večeru. A ak viete o tom, že váš partner či partnerka ocení v deň zaľúbených aj niečo iné, skúste náš e-shop.

Aspoň nejakú maličkosť...

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

zdroj foto: Shutterstock

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia