Úvod Novinky Zaujímavosti
Kuko z Horkýže Slíže ako Gandalf z Pána prsteňov?
Kuko z Horkýže Slíže ako Gandalf z Pána prsteňov?

Kuko z Horkýže Slíže ako Gandalf z Pána prsteňov?

Peter Marcin vytiahol na speváka známej nitrianskej kapely archívne zábery. Pozrite si ich spolu s rozhovorom.

Frontman skupiny Horkýže Slíže prezradil, že naposledy stál na pódiu pred publikom 1. októbra minulého roka. Potom sa všetko zavrelo. Rodák z Nitry (vlastným menom Peter Hrivňák, pozn. red.) ako dieťa vôbec nechodil do hudobnej školy, do styku s hudobným nástrojom prichádzal iba v táboroch, povedal Petrovi Marcinovi počas rozhovoru v relácii Neskoro večer.

Prvú kapelu mal už v 5. triede, už vtedy vymýšľal prvé pesničky. „Žaba, živočích chránený," zacitoval jednu zo svojich prvých skladieb Kuko, čo okamžite rozosmialo publikum. Prvé verše, ktoré neskôr s kapelou zhudobnil, si údajne písal do zošita z matematiky.

Ďalšiu kapelu si Kuko založil na strednej škole. Je vyučený poľnohospodár a keby sa naplno nevenoval muzike, mohol by sa venovať zváraniu či kombajnom, prezradil. Okrem hudby má skúsenosti s prácou v sklade v známom nitrianskom výstavisku.

Moderátor Peter Marcin vytiahol na frontmana kapely Horkýže Slíže zábery spred niekoľkých rokov. Známa punk-rocková kapela sa dala nahovoriť na účinkovanie v relácii Uragán. Kuko si skúsil úlohu Gandalfa z filmu Pán prsteňov. A stretol sa aj s pani Máriou... Pozrite si kompletný rozhovor. Neskoro večer nájdete aj v našom online archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia