Úvod Novinky Zaujímavosti
Tipy pre aktívne mamičky: Takto si užijete dovolenku aj s malými deťmi
Tipy pre aktívne mamičky: Takto si užijete dovolenku aj s malými deťmi

Tipy pre aktívne mamičky: Takto si užijete dovolenku aj s malými deťmi

Inšpirujte sa tipmi komunity Outdoormamas – aktívnych mamičiek z celého Slovenska a vyskúšajte kempovanie.

V dennom magazíne Regina sme privítali Danu Arvay, spoluzakladateľku projektu Outdoormamas, ktorá sa podelila o množstvo tipov pre športovo založené mamičky.

Kempovanie, turistika s deťmi 2.jpg

Dobrodružstvo v kempe

Ak vás láka aktívna dovolenka v lone slovenskej prírody, vyskúšajte kempovanie. Aby ste si dovolenku s deťmi užili, nemusíte navštíviť najmodernejší kemp s luxusným vybavením.

Podľa skúsenej cestovateľky je dôležitejšia správna lokalita.

Kemp môže byť naozaj veľmi jednoduchý a prostý, no keď má veľmi dobrú lokalitu, tak to je všetko, čo potrebuje ten kemp.

Takže je množstvo kempov na Slovensku, ktoré sú ako keby pánubohu za oknami a práve tá jedinečnosť, povedzme tej lokality, alebo takého toho prístupu, že je tam menej návštevníkov, je to pokojnejšie, voľnejšie, je práve to, čo ľudia vyhľadávajú,“ podelila sa o svoje tipy Dana.

Aktívna mamička dodala, že z jej skúseností sú častokrát lepšou voľbou menej frekventované kempy, ktoré sa nachádzajú na Orave či v Nízkych Tatrách.

Odporúča aj kempy na južnom či východnom Slovensku.

Netreba sa báť a treba ísť do tých kempov. Niektoré sú na veľmi, veľmi vysokej úrovni, napríklad ten pri Červenom Kláštore,“ uzatvorila Dana, ktorá s dvoma malými deťmi navštívila už nespočetne veľa miest na Slovensku aj v zahraničí.

FOTO: Instagram / Outdoormamas

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia