Bravčové mäso tvorí veľkú súčasť slovenskej kuchyne a zimné obdobie sa ešte stále na Slovensku spája aj so zabíjačkou.
Navštívime farmára chovajúceho unikátne mangalice, malého súkromného mäsiara a Šarkan si odskúša, čo ešte nezažil. Do Sobotišťa príde aj spisovateľ a muzikant Braňo Jobus a hneď bude veselšie. Popritom sa dozvieme niečo aj o habánoch.
Veľkou lyžicou (Bravčové mäso)
Nedeľa 7.04.2024 18:15
Vhodné pre všetkých
Skryté titulky
Audio komentár
HD
Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Archív - zvoľte dátum
Reláciu najbližšie vysielame
- Piatok 17.05. 13:55 Repríza
- Nedeľa 19.05. 18:15
- Piatok 24.05. 14:00 Repríza
- Nedeľa 26.05. 18:15
- Piatok 31.05. 14:00 Repríza
- Nedeľa 2.06. 18:15