Premiérové časti zábavných šou RTVS už od soboty

Premiérové časti zábavných šou RTVS už od soboty

Diváci RTVS sa už od soboty 7. septembra môžu tešiť na nové premiérové časti Neskoro večer, zábavno-súťažných šou Milujem Slovensko a Záhady tela či exkluzívnych hostí v Zlatých časov.

Jesenná séria talkšou Neskoro večer odštartuje v sobotu 7. septembra o 21:30 premiérou 126 epizódy. V nej privíta moderátor a zabávač Peter Marcin speváka, hudobníka a fotografa Petra Nagya, ktorý tento rok oslavuje nielen okrúhle životné jubileum – 60 rokov, ale aj 35 rokov na hudobnej scéne. Druhým hosťom bude humorista Ján Snopko a Peter Marcin privíta aj Kamilu Mitrášovú, rómsku propagonistku úspešného slovenského filmu Loli paradička. V septembri sa diváci talkšou Neskoro večer môžu tešiť aj na hostí ako raper Kali, Olivera Andrásyho, Patrika Vyskočila, Borisa Valábika či talentovanú speváčku Karmen Pál-Baláž.

Zlate casy (3).jpg

Aj Záhady tela, zábavno-súťažná šou, prinesie v septembri nové časti s novými hosťami. V prvej premiére tejto jesene, ktorú odvysiela Jednotka v sobotu 7. septembra o 20:30, si svoje vedomosti preverí Zdena Studenková, Milan Ondrík, Eva Pavlíková a Martin Salacha. V septembri si zasúťažia aj Marian Gáborík, Ľubomír Višňovský, Sima Martausová a Dominika Mirgová či členovia kapely S hudbou vesmírnou.

Svoj štvrtý rok na televíznych obrazovkách otvorí talkšou Zlaté časy moderátorky Eleny Vacvalovej. Už v septembri sa diváci môžu tešiť na spomínanie aj prostredníctvom bohatého televízneho archívu s hosťami Emíliou Vášáryovou, hercom a čerstvým držiteľom ceny pre najlepšieho herca festivalu v Karlových Varoch za koprodukčný film RTVS Nech je svetlo Milanom Ondríkom, jednu z najúspešnejších slovenských športovkýň Nasťu Kuzminovú, Braňa Kostku či športového moderátora a komentátora RTVS Marcela Merčiaka. Prvú premiérovú časť po letných prázdninách uvidia diváci na Jednotke vo štvrtok 12. septembra o 20:30.

Zlate casy (1).jpg

Fanúšikovia šou Milujem Slovensko sa už teraz tešia na návrat kapitánskej dvojice Adela Vinczeová a Daniel Dangl. Tí, spolu s moderátorom Martinom Nikodýmom a svojimi tímami budú na obrazovkách Jednotky znovu súťažiť od piatku 13. septembra o 20:30. Nebude chýbať osvedčená zostava kapely Milujem Slovensko Band a niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré súťaž oživia. V úvodných jesenných častiach sa v Milujem Slovensko zabavia aj Majo Labuda, Ady Hajdu, Matej Landl,  Zuzana Vačková, Lucia Siposová, Danica Jurčová, finalisti prvej slovenskej SuperStar na čele s jej víťazkou Katkou Koščovou, reprezentačný výber MUFUZY, ale aj moderátori športu RTVS a moderátorky Dámskeho klubu.

Živé vysielanie ??:??

Televízia