„V seriáli Hniezdo hrám špekulanta,“ hovorí otvorene Juraj Hrčka

„V seriáli Hniezdo hrám špekulanta,“ hovorí otvorene Juraj Hrčka

Juraj Hrčka, známy slovenský herec, otvorene o účinkovaní v seriáli Hniezdo. Ten odštartoval na obrazovkách RTVS v nedeľu 12. januára. Pilotnú časť si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v našom archíve.

Keď nám Juraj rozprával o svojej postave, nedával si servítku pred ústa. Právnika, ktorého stvárnil, označil za špekulanta - človeka, ktorý má temnú minulosť. Prezradiť ďalšie podrobnosti nemohol, no sme si istí, že v ďalších epizódach Hniezda namúti ešte veľa vody.

Ako sympatický herec prezradil, nakrúcanie Hniezda sa v jeho prípade začalo mimoriadne príjemne. V luxusnom dome s veľkou záhradou, na noblesnej párty plnej známych tvárí. Zaujímalo nás aj to, či si občas rád „zažúruje" aj v súkromí.

Rodinný seriál s kriminálnou zápletkou opísal ako jeden obrovský zážitok. Na pľaci sa stretol s viacerými hereckými kolegami, s ktorými spolupracoval aj v minulosti. Rovnako si pochvaľoval spoluprácu s režisérom Braňom Mišíkom.

Rozhovor s Jurajom Hrčkom vznikol na jednej z chodieb v Mlynskej doline, uprostred ktorej stojí klavír. Herec si zaň okamžite sadol a zahral zopár tónov... Ako je na tom Juraj s muzikou? Neuvažuje aj o hudobnej kariére?

Viac o postavách nového pôvodného seriálu RTVS sa dočítate TU.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Živé vysielanie ??:??

Televízia