Kali zahral hit Dnes už viem so symfonickým orchestrom

Kali zahral hit Dnes už viem so symfonickým orchestrom

Oficiálny videoklip k pesničke Dnes už viem, prekonal na YouTube hranicu 13 miliónov videní. Skladba, ktorá vyšla pred necelými tromi rokmi, patrí ku Kaliho najúspešnejším počinom.

Na odovzdávaní cien Krištáľové krídlo sa Kali spojil so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu. Nová verzia pesničky bola pre fanúšikov rappera príjemným prekvapením.

Kali, vlastným menom Koloman Magyary, sa v 23. ročníku odovzdávanie prestížnych sošiek, objavil v nomináciách v kategórii Populárna hudba. Porota sa napokon zhodla na inom mene a Krištáľové krídlo si domov odniesla slovenská speváčka a hudobníčka Sima Martausová.

Kariéra rodáka z Bratislavy sa začala pomaly rozbiehať v roku 2008. Prelom prišiel o štyri roky neskôr, keď Kali vydal album Koniec je nový začiatok. Zatiaľ posledný album sa na pulty predajní dostal koncom minulého roka. Platni s názvom Ale Ne predchádzala rovnako úspešná nahrávka Dovi Dopo.

Kali patrí za posledných niekoľko rokov k najhranejším a najobľúbenejším osobnostiam domácej pop music. V súkromí je milujúci manžel a otec. Manželka Alica mu pred necelým rokom priviedla na svet dcéru Nelku. Maličká oslávi prvé narodeniny 15. februára.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Televízia