Hniezdo: Kristínin bolestivý rozhovor s mamou

Hniezdo: Kristínin bolestivý rozhovor s mamou

Kristína prežíva mimoriadne ťažké životné obdobie. Matke troch detí, ktorú si v seriáli Hniezdo zahrala Soňa Norisová, sa život po anonymnom pôrode otočil hore nohami. Dcéra a syn v pubertálnom veku zatiaľ netušia, že sa im narodil súrodenec. Zrejme nepotrvá dlho a mama bude musieť vysvetľovať všetko ešte raz.

Rozhovor s manželom Michalom (Alexander Bárta) nedopadol dobre. Dokonca ani ten druhý, pri ktorom sa už zdalo, že Kristína sa dočká odpustenia. Keď mu naznačila, že chce svoje dieťa späť, Michal to nezvládol a oznámil, že sa vracia do Ruska. Asi verí, že nával práce a firma mu pomôže na všetko zabudnúť.

Zúfalá Kristína porozprávala o manželovom odchode svojej mame, s ktorou ju spája spoločné podnikanie. V dielni na ňu čaká kopec roboty, no ona sa momentálne necíti na to, aby znova začala so šitím. Momentálne ju najviac trápi dieťa, ktorého sa vzdala a ako zistila, získať ho späť nebude vôbec jednoduché.

„Povedala som Michalovi, že nemôžem prestať myslieť na to malé," zverila sa Kristína mame, ktorú v Hniezde stvárnila Anna Javorková. Nasledovala studená sprcha a kopec výčitiek. Rozhovor s manželom, ktorý sa nevie zmieriť s manželkinou neverou a anonymným pôrodom, bol oproti rozhovoru s matkou nič...

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hniezdo nájdete zadarmo a bez reklamy v našom archíve. Ďalšiu epizódu vysielame v nedeľu 1. marca na Jednotke.

 

Živé vysielanie ??:??

Televízia