Hniezdo: Važanovcov čaká ďalších niekoľko skúšok

Hniezdo: Važanovcov čaká ďalších niekoľko skúšok

Hniezdo aj uplynulú nedeľu potvrdilo svoj veľký úspech. Osudy troch manželských párov sledovalo 554 tisíc divákov. Ak ste nestihli sledovať obľúbený seriál v televízii, ostatná epizóda je už k dispozícii zadarmo a bez reklamy v našom archíve.

Michal nemá čisté svedomie a zatiaľ sa mu darí všetko držať v tajnosti. Svojho kolegu Petra, ktorého zmlátil pred ich spoločnou firmou, našiel po niekoľkých hodinách ležať na zemi. Naložil ho do auta, z kufra ho premiestnil na miesto vodiča a vozidlo odtlačil do priekopy.

Peter je oficiálne nezvestný a Michal sa tvári, že ho hľadá, lebo potrebuje vyriešiť veci týkajúce sa stavebnej firmy, ktorej spoločne šéfujú. Do Ruska neodletel, čo prekvapilo aj jeho manželku Kristínu. Veľmi milé prekvapenie to bolo pre ich dve dospievajúce deti.

Zakázaná láska

„Malí" Važanovci zatiaľ netušia, čo sa v ich rodine udialo, hoci cítia, že atmosféra je mimoriadne napätá. Bude aj v tomto prípade platiť, že „malé deti - malé problémy, veľké deti - veľké problémy"? Ema už dlhšie nedokáže skrývať svoje city voči svojmu učiteľovi spevu.

Hoci sa do poslednej chvíle zdalo, že to pobláznenie ju prejde, opak sa stal pravdou. Prítomnosť ženatého učiteľa sama vyhľadáva a robí všetko pre to, aby boli spolu čo najčastejšie. Ďalší odvoz domov neodmietla. Počúvanie hudby v aute a rozhovor na rozlúčku sa však zvrtol.

Rodičia ešte netušia, že je zamilovaná a hlavne, do koho sa zahľadela. Zdá sa, že okrem adopcie im kopec vrások na tvári vyrobí aj dospievajúca dcéra. Nie nadarmo sa hovorí, že zakázané ovocie chutí najlepšie...

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Živé vysielanie ??:??

Televízia