Hniezdo: Náročný, ale úprimný rozhovor otca so synom

Hniezdo: Náročný, ale úprimný rozhovor otca so synom

Ema Važanová sa zamilovala do svojho učiteľa Igora, na čom by nebolo nič zlé, no sympatický hudobník je od nej podstatne starší a najmä ženatý. Ako sme už mali možnosť vidieť, stačilo málo, aby sa o jeho bozku so študentkou dozvedela Igorova manželka...

Ak ste nevideli ktorúkoľvek epizódu seriálu Hniezdo, pozrieť si ju môžete zadarmo a bez reklamy v našom online archíve.

Boris nie je ako jeho staršia sestra

Ema sa zhodou náhod, popri tom, ako riešila svoje zlomené srdce a spamätávala sa z „opice", dozvedela krutú pravdu o dieťati. To malé, ktoré si jej rodičia chcú osvojiť, je jej súrodenec. Mame nedokáže odpustiť klamstvo a hlavne si nenechá čokoľvek vysvetliť. Komunikuje iba s babkou a najlepšou kamarátkou.

Po staršej dcére Važanovcov sa o dieťati dozvedel aj Boris. Je rovnako v tínedžerskom veku, donedávna mu mimoriadne záležalo na plaveckých tréningoch, no už aj on vie, že rodičia mu zatajili podstatnú vec. Na rozdiel od svojej sestry si nechal veci vysvetliť.

Rozhovor s otcom o dieťati, ktoré by sa čoskoro malo stať súčasťou ich rodiny, nebol vôbec príjemný, ale Boris sa k všetkému postavil ako chlap. Predposlednú epizódu Hniezda odvysielame v nedeľu 29. marca o 20:30 na Jednotke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Televízia