Hniezdo: Otec malého Filipka definitívne odhalený

Hniezdo: Otec malého Filipka definitívne odhalený

Muži zákona zazvonili pri dverách Važanovcov v momente, keď sa už zdalo, že sa všetko postupne dostáva do normálu. Michal (Alexander Bárta) však musel večeru v spoločnosti najbližších vymeniť za vyšetrovaciu väzbu. Jeho manželka Kristína (Soňa Norisová) zostala ako obarená... Nevedela, čo sa stalo a ani prečo jej manžela odviedli.

Michala vypočúvali z dôvodu vyšetrovania vraždy jeho spoločníka Petra Fialu (Marián Mitaš), ktorého našli bez známok života v priekope. Sedel v aute na mieste vodiča, no ako sa polícii podarilo zistiť, za volant ho posadili, keď bol už mŕtvy. Kristíne by nikdy nenapadlo, že v tom môže mať prsty jej manžel. Hlavne nie teraz, keď sa rozhodli zabojovať o bábätko...

Otcom malého Filipka však nie je náhodná známosť - motorkár, ako to utrápená Kristína povedala pred časom svojmu manželovi, keď sa sa definitívne rozhodla priznať sa mu. Nepríjemné spomienky, ktoré sa jej pravidelne vracajú, odhalili, že otcom dieťaťa je zosnulý Peter. Ich dlhoročný rodinný priateľ, ktorý už narobil množstvo problémov.

Ale o mŕtvych iba v dobrom...

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Seriál Hniezdo, ktorý je dostupný zadarmo a bez reklamy aj v našom online archíve, čaká veľké finále. Poslednú epizódu si môžete pozrieť v nedeľu 5. apríla o 20:30 na Jednotke.

Živé vysielanie ??:??

Televízia