Záverečná časť Hniezda prinesie množstvo prekvapení

Záverečná časť Hniezda prinesie množstvo prekvapení

Michal Važan (Alexander Bárta) sa dostal do vyšetrovacej väzby. Polícia zistila, že má prsty v smrti svojho kamaráta a spoločníka z firmy.

Peter Fiala (Marián Mitaš) narobil pred smrťou kopec problémov a dostal do nich aj svojich najbližších. Jeho žena Marta (Andrea Karnasová) do poslednej chvíle verila, že budú mať pekný život. Nedočkala sa!

617-2710-0017-0005#1.mxf.01_47_48_18.Still021.jpg

Diváci boli svedkami hneď niekoľkých bolestivých scén, v ktorých mladá žena smúti za svojim manželom a jeho smrť sa rozhodne ako prvému oznámiť Michalovi.

Ani jeden však netuší, že ten druhý ukrýva hrozné tajomstvo, ktoré keď praskne, spôsobí chaos. Michal nemá na výber, polícii povie všetko, čo ťaží jeho svedomie...

617-2710-0017-0005#1.mxf.01_49_18_15.Still001.jpg

Poslednú epizódu Hniezda odvysielame v nedeľu 5. apríla

Kristína Važanová (Soňa Norisová) je pripravená začať odznova. Dočká sa definitívneho odpustenia od pubertálnej dcéry? Ema napätú situáciu v ich rodine nezvláda...

Mama troch detí v najlepších rokoch bude mať čo robiť, aby vzala svoj život opäť pod kontrolu. K tomu, aby bola ich rodina úplná, chýbajú ešte dvaja.

Manžel je na polícii, Filipko v náručí náhradnej matky. V poslednej epizóde seriálu Hniezdo, ktorú RTVS odvysiela v nedeľu 5. apríla, sa dočkáme stretnutia Kristíny a Niny. Dvoch žien, ktoré túžia po dieťati. Maličký však môže patriť iba jednej.


Živé vysielanie ??:??

Televízia