U vás doma: Metallica v podaní Cimbal Brothers ešte raz

U vás doma: Metallica v podaní Cimbal Brothers ešte raz

U vás doma je nový projekt RTVS, ktorý mal premiéru v piatok 15. mája na obrazovkách Jednotky. Naživo v televízii ho mohli sledovať diváci na celom Slovensku, ale tú pravú atmosféru živého vystúpenia mali obyvatelia jedného zo sídlisk v Žiari nad Hronom. Medzi panelákmi sa rozložili niekoľkí známi umelci, ktorí zahrali nadšeným obyvateľom.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Náročné obdobie koronakrízy odstrihlo hudobníkov od svojho publika, ale aj publikum od živej muziky. Verme, že postupným uvoľňovaním opatrení sa aj koncerty časom vrátia do normálu.

V prvom živom prenose U vás doma vystúpili aj Cimbal Brothers. Žiarom nad Hronom sa tak ozývala jedna z najznámejších skladieb od skupiny Metallica v špeciálnej cimbalovej verzii.

U vás doma nájdete aj v našom archíve

Ak ste nestihli sledovať prvé vydanie U vás doma, ponúkame vystúpenie k pesničke Nothing Else Matters a celú epizódu nájdete zadarmo a bez reklamy v našom archíve. Večerom sprevádzala Katarína Brychtová a Juraj Tabáček.

Ďalší live koncert aj vysielanie je naplánované na piatok 22. mája z Prešova. Tešiť sa môžete aj na speváčku Katarínu Knechtovú s kapelou a ďalších účinkujúcich.

Živé vysielanie ??:??

Televízia