Romantika na štvrtkový večer? Toto je náš filmový tip

Romantika na štvrtkový večer? Toto je náš filmový tip

Romantiky nie je nikdy dosť! A rozhodne nie v máji, o ktorom sa hovorí, že je mesiac zamilovaných... Rozkvitnuté stromy a prebúdzajúca sa príroda na Slovensku je síce nádherná, no výlet na Bora Bora tiež nie je zlý, čo poviete? Poďte vďaka RTVS do exotiky na druhý koniec sveta spolu s hrdinami filmu Láska na ostrove Bora Bora, ktorý odvysielame vo štvrtok 28. mája o 21:40 na Jednotke.

Hlavnou hrdinkou romantickej komédie je krásna Valentine, ktorá je presvedčená o tom, že miluje svojho dlhoročného kamaráta a zároveň kolegu. O svojich citoch mu chce povedať na nádhernom ostrove, ktorý je jedným z najobľúbenejších turistických miest našej planéty.

Laetitia Milot, francúzska herečka s rodinou

Herečka Laetitia Milot s rodinou (zdroj: instagram.com/laetitiamilotofficial)

Plány mladej ženy prekazí Céleste, Jeromova priateľka, ktorá sa k dovolenkárom pridá na poslednú chvíľu. A toto vyzerá na poriadnu katastrofu. Začína sa boj o lásku, ktorého svedkom sa stane Marco, miestny dobrodruh a turistický sprievodca.

Postavu Valentine si zahrala sympatická francúzska herečka Laetitia Milot. Kráska bojovala desať rokov s chorobou, ktorá jej nedovoľovala stať sa matkou. Pred dvomi rokmi však priviedla na svet zdravé bábätko - dcéru Lyanu. Vo filme hrá aj Philippe Bas známy z úspešného francúzskeho seriálu Profil zločinu, ktorý sa dočkal šiestich sérií.

Živé vysielanie ??:??

Televízia