Katarína Knechtová vystúpila na sídlisku v rodnom Prešove

Katarína Knechtová vystúpila na sídlisku v rodnom Prešove

Sledovali ste v poradí druhý priamy prenos U vás doma z Prešova? Atmosféra na sídlisku Sekčov bola fantastická. Večerom sprevádzal Milan ´Junior´ Zimnýkoval a herečka Stanka Kašperová. Medzi panelákmi v treťom najväčšom meste Slovenska sa o zábavu postarala kapela Lomnické Čháve, ale aj speváčka Katarína Knechtová.

Rodáčka z Prešova odštartovala večer skladbou Svety. „A nezabúdaj, že v tom nie si sám," spieva sa v jednom z posledných speváčkiných singlov. Text pesničky umocnil pocit spolupatričnosti, ktorú v čase koronakrízy naďalej všetci potrebujeme. Lebo nad ochorením Covid-19 sme zatiaľ nevyhrali, no podľa aktuálnych čísel je to stále lepšie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Aj samotná Katka priznala, že koncertovanie pred publikom jej chýba. V týchto dňoch je zatvorená v nahrávacom štúdiu, kde pracuje na hudbe pre počítačovú hru a dokončuje nový album. Jej ďalšia štúdiová nahrávka by sa k fanúšikom mohla dostať koncom tohto roka.

Celý program U vás doma si môžete pozrieť v archíve. Ďalší priamy prenos je naplánovaný na piatok 29. mája o 20:30 na Jednotke. Počas večera sa predstaví skupina Fragile, tešiť sa môžete aj na herečku zo seriálu Hniezdo Soňu Norisovú, ale aj herca a komika Števa Martinoviča. Moderuje Adela a Sajfa.

Živé vysielanie ??:??

Televízia