Gizka Oňová o svojich začiatkoch, karanténe aj vnúčatách

Gizka Oňová o svojich začiatkoch, karanténe aj vnúčatách
Kde sa zjaví Gizka Oňová, tam je dobrá nálada! Obrovskú dávku pozitívnej energie doniesla známa slovenská speváčka a herečka aj do pondelkového (25. máj) Dámskeho klubu, kde si zaspomínala na svoje začiatky.

Známa televízna tvár priznala, že kariére sa venovala popri výchove detí a režim mala poriadne nabitý. Diváci si môžu Gizku pamätať z mnohých hudobných programov vrátane legendárneho Repete. Ešte skôr ako sa objavila v relácii s Ivanom Krajíčkom, spievala aj ľudové piesne.

Ukázala darček od Majdy Pavelekovej

Tvorcovia Dámskeho klubu na Gizku doslova vytiahli archívne zábery, na ktorých ju vidieť dokonca v kroji. Obľúbená speváčka si zaspomínala aj na obdobie, keď v známom muzikáli stvárnila mníšku.

Reč bola aj o súkromí. Gizka dnes komunikuje s deťmi a vnúčatami hlavne prostredníctvom telefónu, keďže najbližšiu rodinu má v zahraničí. Ešte kedysi za nimi lietala, dnes sú v kontakte najmä vďaka moderným technológiám.

Sledujte kompletný rozhovor, v ktorom sa Gizka rozhovorila aj o vzťahoch a náročnom období pandémie koronakrízy. Do štúdia doniesla niekoľko svojich srdcoviek, Jedna jej pripomína babičku, vďaka ktorej sa naučila variť, iná zasa spomínanú Majdu Pavelekovú.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Kompletné vysielanie pondelkového Dámskeho klubu nájdete v našom archíve.

Živé vysielanie ??:??

Televízia