Divoké srdce Škótska: Nezmeškajte unikátny dokument

Divoké srdce Škótska: Nezmeškajte unikátny dokument

Ľudia, ktorí navštívili Škótsko, o ňom hovoria ako o jednej z najzaujímavejších krajín sveta, veľmi často však používajú slová ako tajomné, zvláštne či krásne.

Škótsko ponúka nádherné scenérie, jeho história je popretkávaná množstvom zaujímavých, často až neuveriteľných príbehov, turistov láka nielen dych berúca príroda, ale aj mestá s typickými reštauráciami či kaviarňami, ale aj originálne puby, ktoré ponúkajú ochutnávku pravej škótskej whisky.

Dokumentárny seriál nakrútili pomocou špičkovej techniky

RTVS si pre divákov pripravila dokumentárny prírodopisný seriál, ktorý vám predstaví Škótsko v celej svojej kráse. Osamelé vrchy, skalnaté útesy, hlboké doliny, ale aj divoké lesy či morské hlbiny. To všetko ponúka krajina Lochnesskej príšery, o ktorej príbeh sa traduje od pradávna a naďalej zostáva veľkou záhadou.

Tvorcovia dokumentu sľubujú unikátne zábery jedného z najdivokejších území v západnej Európe. Sériu filmov o Scottish Highlands nakrútili pomocou najnovších kinematografických technológií a ich sledovanie bude obrovským zážitkom. Sledujte od 10. júna každú stredu o 20:10 na Dvojke.

Živé vysielanie ??:??

Televízia