RTVS pomôže reštauráciám v kríze: Ozvite sa nám!

RTVS pomôže reštauráciám v kríze: Ozvite sa nám!

Nad ochorením Covid-19 sme ešte nezvíťazili, hoci čísla sú priaznivé. Koronakríza sa ešte neskončila, hoci mnohí by sme si to veľmi želali... Pandémia koronavírusu napáchala množstvo zla a škôd. Pozatvárala školy, mnohé fabriky aj obľúbené reštaurácie. Veľa ľudí sa muselo popasovať s novým „normálom" a mnohí boli nútení zostať doma. Len tak a bez práce.

Niektoré stravovacie zariadenia a reštaurácie naďalej prechádzajú krízou a boj o zákazníkov je mimoriadne tvrdý. RTVS podá pomocnú ruku tým, ktorí o ňu požiadajú. Poznáte nejaký zaujímavý podnik? Máte jeden konkrétny mimoriadne obľúbený? Myslíte si, že by si zaslúžil, aby sa o ňom dozvedelo celé Slovensko? Napíšte nám!

Hľadáme nielen nadšených zákazníkov, ale aj majiteľov, ktorí majú pocit, že ich prevádzka potrebuje novú šancu. Ozvite sa nám mailom na adresu info@tajomstvomojejkuchyne.sk, napíšte nám príbeh konkrétnej reštaurácie, pripojte niekoľko tajomstiev tej vašej kuchyne a dovoľte nám ukázať, prečo ste výnimoční. Spolu nám bude chutiť lepšie.

Živé vysielanie ??:??

Televízia