Mami, kúp mi psa

Výchovno-vzdelávacie vhodné pre vekovú skupinu maloletých od 12 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Ondro, typický mestský chlapec, zažíva na prázdninách u svojho deda dobrodružné príbehy s rôznymi psíkmi, prostredníctvom ktorých spoznáva silu priateľstva a rodinnej súdržnosti.
Ondro sa zoznámi s malým Matejom, ktorého jeho sestra Laura vedie k čarodejnici. Dedo vysvetlí Ondrovi, že Silviu tak miestni volajú, lebo lieči ľudské duše pomocou psov. Ondro sa vyberie za nimi. Vidí, ako Silvia s pomocou psíka Goši pomáha Matejovi prekonávať jeho problém so zajakávaním. Vyrušia ich však neďaleké výbuchy petárd. Ondro dolapí záškodníka - je to Fifo! Chystá sa ho najskôr vypočuť, no pribehne nahnevaná Laura a rovno ide Fifovi jednu vraziť. Úder však omylom schytá Ondro a Fifo zatiaľ utečie. Laura vynadá Ondrovi do strachopudov. Zdá sa, že ich kamarátstvo je vážne ohrozené.
Rodinný seriál na motívy rovnomennej knižky Zuzany Štelbaskej. Ondro, typický mestský chlapec, zažíva na prázdninách u svojho deda dobrodružné príbehy s rôznymi psíkmi, prostredníctvom ktorých spoznáva silu priateľstva a rodinnej súdržnosti.