Sanitka II.

Nevhodné do 12 rokov Skryté titulky Európska tvorba
Pokračovanie legendárneho seriálu z 80. rokov. Zažijeme stretnutie s pôvodnými postavami, už o niečo staršími, i postavami úplne novými, ktoré sa pripájajú k trinásťdielnemu televíznemu románu o záchrannej službe dnešných dní.
Alžbetina slepota, následok nepodarenej operácie v Nemecku dolieha na všetkých – najviac na doktorku Foldynovú, ktorá má pocit, že je nechcenou tvorkyňou jej nešťastia. Doktor Mádr, majiteľ leteckej záchrannej služby sa bližšie zoznamuje s novým riaditeľom záchranky Kaderkou a jeho bratom Theom. Zdá sa, že by mohol Theovmu ťažkému osudu neúspešného umelca aspoň trochu pomôcť. Rysuje sa možnosť, že by sponzoroval Theovu výstavu. Zložitá situácia, ktorá vznikla medzi Janderovou bývalou a súčasnou ženou stále existuje a doktor Jandera jej nie celkom úspešne uniká. Rozhodne sa opäť odísť s Lekármi bez hraníc. Extrémnym prípadom, v ktorom záchranná služba zasahuje je paraglidista, ktorý uviazne vo veľkej výške na rádiovom vysielači, z ktorého sa pokúsi zletieť. Zasahuje pilot vrtuľníku Mádr, ktorý však počas letu podľahne žiarlivosti a opäť skontroluje vilu, kde jeho manželka s najväčšou pravdepodobnosťou trávi čas so záletným doktorom Bláhou. Pravdu sa nedozvie, zato doktor Jandera vznesie na chovanie pilota ostrú sťažnosť riaditeľovi Kaderkovi pre ktorého je ťažké potrestať Mádrovho syna. Doktora Mádra synova žiarlivosť už začína rozčuľovať - o to horšie je ale prekvapenie, keď náhodou zistí o svojej neveste pravdu – a to na vlastné oči. Alžbetina slepota zle postihne jej osud. Stane sa obeťou dvoch rómskych násilníkov, ktorí ju okradnú a zavedú niekam, kde sa nevyzná a je úplne sama a kde sa jej prihodí tragická nehoda. Jára prepadá zúfalstvu a doktor Jandera sa kvôli nemu rozhodne neodcestovať do Afriky. V rodine Mádrov vrcholí konflikt – Doktor Máder reaguje na neveru nevesty veľmi tvrdo, dáva jej najavo svoje pohŕdanie a odstup. Simona to cíti a začína mať strach. Záchranár Neliba zvezie doktora Janderu vo svojom novom športovom aute. Z nevinnej jazdy sa stáva dráma. Stanú sa svedkami prepadnutia a vraždy priamo na ulici, kde sa doktor Jandera pokúsi previesť celkom unikátny zásah, priamu masáž srdca v hrudníku.
Pokračovanie legendárneho seriálu z 80. rokov. Zažijeme stretnutie s pôvodnými postavami, už o niečo staršími, i postavami úplne novými, ktoré sa pripájajú k trinásťdielnemu televíznemu románu o záchrannej službe dnešných dní.