Od východu na východ

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
V druhej časti cyklu Od východu na východ nám herecká dvojica Dana Košická a Jozef Fila ukážu zaujímavé zákutia Slovenského Krasu - Zádiel, Turniansky hrad, Hájske vodopády, hrad Krásna Hôrka, Mauzóleum Dionýza a Františky Andrássyovcov, Krásnohorská jaskyňa-(Buzgó).
V druhej časti cyklu Od východu na východ herecká dvojica Dana Košická a Jozef Fila ukáže zaujímavé zákutia Slovenského krasu : Zádiel, Turniansky hrad, Hájske vodopády, hrad Krásna Hôrka či Mauzóleum Dionýza a Františky Andrássyovcov. Na záver zavítajú do Krásnohorskej jaskyne s najväčším kvapľom na Slovensku.
V siedmej časti cyklu Od východu na východ herecká dvojica Dana Košická a Miloslav Kráľ navštívia - Jazero Izru, Slánsky hrad a Byštianske kúpele. Nevynechajú ani svetoznámu vinárskú oblasť Tokaj a jej povestné tokajské pivnice. , V siedmej časti cyklu Od východu na východ herecká dvojica Dana Košická a Miloslav Kráľ navštívia - Jazero Izru, Slánsky hrad a Byštianske kúpele. Nevynechajú ani svetoznámu vinárskú oblasť Tokaj a jej povestné tokajské pivnice.