Tajné životy

Nevhodné do 15 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Úspešný seriál otvorene hovorí o tajomstvách, skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádeji a druhej šance ľudí, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.
Na začiatku 2. časti seriálu prichádza do azylového domu dobre vyzerajúca, bohatá Linda so synom Kristiánom. Je dezorientovaná, nevie, či je na správnom mieste. Uteká z domu, lebo jej muž šikanuje ich syna. Potrebuje sa kamsi uchýliť a popremýšľať, čo ďalej. Staré klientky azylového domu hľadia na ňu s nedôverou. Riaditeľka Eva ju však prijíma a je ochotná pomôcť jej. Vzápätí sa od bankárky Ivony dozvedá, že banka už nebude sponzorovať azylový dom. Zhodou okolností ide o banku, kde pracuje Evin manžel Juraj. Medzitým sa klientka Táňa pripravuje na súd, lebo jej otec nestrpí, aby aj naďalej žila v dome, kde sa oňho stará opatrovateľka a budúca manželka Božena. Riaditeľka Eva osloví investora Kopeckého a pripravuje preňho podklady o práci azylového domu, aby sa čo najskôr mohol rozhodnúť, či ich podporí. V azylovom dome to vrie: doslúžil starý bojler, klientky sa hádajú, kradnú si jedlo, nenávidia bohatú paničku Lindu.
Televízny seriál Tajné životy otvorene hovorí o tajomstvách skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádejách a druhých šanciach žien i mužov, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.