Tajné životy

Nevhodné do 15 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Úspešný seriál otvorene hovorí o tajomstvách, skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádeji a druhej šance ľudí, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.
Linda sa rozhodne pre rozvod. Medzitým Alex na golfe kontaktuje podnikateľa Kopeckého a presvedčí ho, že riaditeľka AD Eva Lustigová nenarába s peniazmi adekvátne, vraj nejaké aj defraudovala a radí mu, aby podporil radšej iný druh charity. Aj to je spôsob, ako sa Alex Fischer chce AD pomstiť. Podnikateľ Boris a Beáta rokujú s Danielom Fedorom, majiteľom vily, kde sídli AD, o novej nájomnej zmluve. Azylový dom a jeho klientky sú vážne ohrozené. Eva na porade verejne prizná, že AD nemá peniaze a ona bude musieť prepúšťať. V AD nastane zdesenie. Zdenko a Džesika majú svoje prvé rande. Po tom, čo Zdenko pomohol Džesike nájsť jej brata vo Viedni, ona pochopí, že to s ňou myslí vážne a opätuje mu svoje city. Majiteľ vily Fedor oznamuje Eve, že ho okolnosti nútia zmeniť ich spoločnú zmluvu, de facto, že budú musieť z vily odísť. Mária je na dne. Jano zasa pije, ba dokonca spôsobil, že ju vyhodili zo zamestnania. Aj jej dcéra Marika ju odmieta, a tak Mária zasa siaha po fľaške a v parku sa opije do nemoty. Alex sa stretáva s Lindou v reštaurácii. Prichádza za ňou namiesto Lindinej matky. Alex otvorene povie Linde, že buď zničí AD a zasiahne do osudov všetkých nešťastných žien, alebo sa ona aj Kristián vrátia domov.
Televízny seriál Tajné životy otvorene hovorí o tajomstvách skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádejách a druhých šanciach žien i mužov, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.