Úvod Novinky Osobnosti
Sú spolu už 31 rokov. Iveta Malachovská venovala manželovi krásne slová
Sú spolu už 31 rokov. Iveta Malachovská venovala manželovi krásne slová

Sú spolu už 31 rokov. Iveta Malachovská venovala manželovi krásne slová

Aký je ich recept na šťastné manželstvo?

Príbeh dlhoročného manželstva moderátorky Dámskeho klubu Ivety Malachovskej a jej manžela Martina sa začal písať pred 31 rokmi. Presne 7. mája 1993 si zamilovaná dvojica povedala svoje ÁNO. Iveta Malachovská sa s manželom Martinom spoznala v revolučnom roku 1989, na ulici ich zoznámila kamarátka. Odvtedy je z nich nerozlučná dvojica.

„Dnes oslavujeme 31. výročie svadby. Ďakujem Martinovi za náš krásny spoločný život, za našu dcérku, za jeho každodennú pozornosť, veľa lásky, smiechu a za podporu vo všetkom,“ napísala na svojej sociálnej sieti Iveta.

Ak sa vám obrázok nezobrazuje správne, obnovte stránku.

A aký je podľa Ivety Malachovskej recept na spokojné manželstvo? "My sme veľmi otvorení ľudia, my sa nesmierne veľa rozprávame o všetkom. Nielen o tom, čo prežívame, ale aj o tom, čo nám jednému na druhom prekáža. A to si myslím, že je najpodstatnejšie – ľudia musia hrať férovú hru, lebo keď hráte férovú hru v manželstve, tak ju hráte v živote aj voči ostatným ľuďom," prezradila nám moderátorka.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Okrem vzájomnej lásky a úcty, sa manželia počas svojho dlhého vzťahu riadia princípom "otoč si to". „"Vždy, keď prídeme k nejakému rozhodovaniu, tak sa vždy pozeráme na to aj očami toho druhého, čo by na to povedal on,“ vysvetlila moderátorka.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / ivetkamalachovskaofficial

Živé vysielanie ??:??

Televízia