Úvod Novinky Tipy z programu
TV program na celý týždeň: Filmy podľa skutočných udalostí aj zábavné relácie
TV program na celý týždeň: Filmy podľa skutočných udalostí aj zábavné relácie

TV program na celý týždeň: Filmy podľa skutočných udalostí aj zábavné relácie

Na čo sa tento týždeň môžete tešiť?

RTVS si pre svojich divákov opäť pripravila bohatý televízny program. Hneď v pondelok večer Jednotka odvysiela film Prvý vo vesmíre, skutočný príbeh prvého muža, ktorý vystúpil do otvoreného vesmírneho priestoru, Alexeja Leonova. Do vesmíru vás zavedie aj Dvojka s dokumentárnym seriálom Tajomstvá vesmíru, ktorý môžete sledovať od 20:35 hod.

V utorok večer môžete na Jednotke sledovať pokračovanie českého krimi seriálu Oktopus. Tentoraz o tom, ako náhodný odber DNA pomôže otvoriť dvanásť rokov starý prípad dievčaťa zrazeného vlakom. Dvojka divákom od 20:10 hod. prinesie premiéru koncertu pri príležitosti 75. výročia vzniku Hudby Ministerstva vnútra SR.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

V stredu večer si nenechajte ujsť Vraždy v Kermadecu, detektívny film z populárneho francúzskeho cyklu. Dvojka od 20:10 hod. prinesie pokračovanie dokumentárnej série Záchrana raja, nasledovať bude dokument s názvom Sucho v Európe – Katastrofa, ktorú sme si spôsobili sami.

Štvrtkový večer na Jednotke bude už tradične patriť hudobno-zábavnej relácii Hit roka s populárnymi glosátormi a hosťami. Po nej si môžete pozrieť ďalší diel obľúbeného seriálu Lekárka z ostrova. Dvojka o 20:40 hod. odvysiela dokumentárny portrét Skutočný Charlie Chaplin.

Relácie Milujem Slovensko a Cestou necestou vám spríjemnia piatkový večer na Jednotke. Nasledovať bude dobrodružný thriller Thelma & Louise. Na Dvojke môžete zase sledovať pokračovanie seriálu Katarína Veľká III.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť pozrieme na zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Nasledovať bude talkšou Petra Marcina Neskoro večer so zábavnými hosťami. Dvojka ponúkne film Šachový princ, skutočný príbeh talentovaného šachistu a držiteľa majstrovského titulu.

Záver týždňa sa ponesie v znamení vedomostnej súťaže Duel šampiónov, ktorú ponúkne Jednotka od 20:30 hod. Dvojka ponúkne film Umelohmotné nebo, ktorý vznikol v spolupráci slovenských a maďarských tvorcov v koprodukcii RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia