Úvod Novinky Filmy a seriály
Spiaci agenti: Na obrazovky RTVS mieri nový krimi seriál
Spiaci agenti: Na obrazovky RTVS mieri nový krimi seriál

Spiaci agenti: Na obrazovky RTVS mieri nový krimi seriál

Diváci sa môžu tešiť na poriadnu dávku akcie a napätia.

Spiaci agenti od septembra na obrazovkách Jednotky. Ruský seriál mal premiéru pred tromi rokmi a okamžite si získal silnú základňu fanúšikov.

Prvá séria sa začína teroristickým útokom na ruské veľvyslanectvo v Líbyi, pri ktorom príde o život sedemnásť diplomatických zamestnancov.

Spiaci agenti 4

Za útokom sú ľudia okolo veliteľa Ahmeda Salima. Ruská spravodajská služba pri prehliadke domu nachádza video, ktoré je dôkazom, že útočníci mali na muške aj Moskvu.

Hlavnou postavou seriálu je Andrej Rodionov. Útok na veľvyslanectvo sa mu podarilo prežiť. Pracuje ako špecialista na Blízky východ, zaoberá sa tiež bojom proti terorizmu.

Spiaci agenti 3

Postupne prichádza na kľúčové prepojenia a zdá sa, že útok na ambasádu v Líbyi nebola náhoda. Ako s tým súvisí stavba nového rusko-čínskeho plynovodu?

Rodionov okrem neľahkej úlohy bude musieť riešiť aj svoje súkromie. Po dlhých rokoch sa stretáva so starou láskou Kirou, ktorá povedala „áno" jeho kamarátovi z mladosti.

Spiacich agentov režírovala dvojica Jurij Bykov a Sergej Arlanov. Hlavné postavy stvárinili herci Igor Petrenko, Natalja Rogožkina, Dmitrij Uljanov, Fjodor Bondarčuk a ďalší...

Spiaci agenti 2


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia