Úvod Novinky Filmy a seriály
Zdá sa, že v seriáli Priznanie praskne ďalšie tajomstvo
Zdá sa, že v seriáli Priznanie praskne ďalšie tajomstvo

Zdá sa, že v seriáli Priznanie praskne ďalšie tajomstvo

Zúfalá Kristína nevie, ako si poradiť s Martou Fialovou, ktorá tasí ostré zbrane.

Spočiatku sa zdalo, že je to len prelud, keď sa Marta Fialová zjavila pred dverami domu Važanovcov.

Žena, ktorá doteraz sedela vo väzení za vraždu manžela, sa dostala spoza mreží predčasne. Dôvod šokoval všetkých. Akútna leukémia v poslednom štádiu.

Marta prišla, aby navštívila Filipka – chlapca, ktorého splodil jej nebohý muž s jej najlepšou kamarátkou. Fialová zašla ešte ďalej. Rozhodla sa, že Kristínu navštívi v krajčírskom salóne.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Myslíš si, že ti Michal vždy hovorí pravdu? Prečo by mal? Ty si ho klamala v jednom kuse,“ neodpustila si uštipačnú poznámku Marta.

Sledujte Priznanie a Hniezdo zadarmo v archíve

Keď ju Kristína vyzvala, aby dala jej rodine pokoj, vypočula si ďalšie mimoriadne bolestivé slová. „Rodine? Som zvedavá, aká silná je tá vaša rodina, keď sa Ema a Boris dozvedia naozaj pravdu. Aj o Petrovi.“

Staršie deti Važanovcov netušia, kto je biologickým otcom ich najmladšieho súrodenca. Ema žije v zahraničí, Boris prechádza náročným obdobím dospievania. A Filipko? Ten si užíva bezstarostné detstvo.

Trpké priznanie zrejme príde, až keď vyrastie.

Priznanie je voľným pokračovaním seriálu Hniezdo. Oba seriály patria k najúspešnejším pôvodným titulom RTVS. Dostupné sú zadarmo a bez reklamy aj v online archíve.

Ďalšiu epizódu Priznanie môžete sledovať v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia