Úvod Novinky Zaujímavosti
Angelika Sbouli vám ukáže, kde žije Lejla z Priznania
Angelika Sbouli vám ukáže, kde žije Lejla z Priznania

Angelika Sbouli vám ukáže, kde žije Lejla z Priznania

Nazrite za múry azylového domu, kde žije Sýrčanka v populárnom seriáli Priznanie.

Opustiť domov, kde nie je bezpečne a prísť do cudzej krajiny, v ktorej nemáte nič a nikoho. Takýto pocit zažívala aj Sýrčanka Lejla, ktorá je hlavnou postavou seriálového hitu RTVS Priznanie.

Utečenkyňu s pohnutou minulosťou poznačenou tragédiou si zahrala česká herečka Angelika Sbouli. Tá sa do postavy Sýrčanky Lejly naplno vložila, aj keď podľa jej slov:

"Nebolo také ťažké dostať sa do pocitov, ktoré pravdepodobne ľudia, ktorí sa ocitnú v takejto náročnej životnej situácii, prežívajú. Avšak nikdy nebudem schopná si to predstaviť úplne."

Postava Lejly po príchode na Slovensko žije v azylovom dome a práve za jeho múry vás vezme Angelika Sbouli.

Ocitnete sa v miestnosti, kde sa odohrávali náročné rozhovory ohľadom azylového procesu Lejly a Sámiho. Nahliadnete aj do izby, v ktorej Lejla a Sámi žijú.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo sa stane so Sámim, ktorého mama zomrela v "dodávke smrti" a Lejla sa ho ujala? A ako sa bude vyvíjať príbeh zakázanej lásky medzi Michalom Važanom a krásnou Sýrčankou?

Sledujte už o 20.30 hod na Jednotke ďalší napínavý diel seriálu Priznanie. Seriál môžete sledovať aj online a všetky časti si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve RTVS.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia