Úvod Novinky Filmy a seriály
V zrelom vzťahu je dôležitá vzájomná sloboda, vraví rakúska herečka
V zrelom vzťahu je dôležitá vzájomná sloboda, vraví rakúska herečka

V zrelom vzťahu je dôležitá vzájomná sloboda, vraví rakúska herečka

Aglaia Szyszkowitz sa predstaví v komédii Žiť svoj sen v utorok večer na Jednotke.

Sympatická rakúska herečka, ktorá si zahrala už vo viac ako 70 filmoch, je tiež manželkou a matkou dvoch dospievajúcich synov.

Ako sama vraví, téma komédie Žiť svoj sen je jej veľmi blízka. 50-ročná herečka sa stotožňuje najmä s postavou Sophie, ktorú vo filme stvárňuje.

Páči sa mi, že je Sophie spontánna a asertívna. V mojom veku to prežívam veľmi podobne,“ priznala pre magazín Stern. Herečka je presvedčená, že zmeny sú v živote dôležité a ľudia by sa ich nemali báť.

„Som presvedčená, že zmeny sú dobré aj v skutočnom živote. Keď sa rozlúčite so starým, otvoria sa vám celkom nové možnosti.“

Žiť svoj sen - film na Jednotke 3.png

Herečka dodáva, že dokáže pochopiť aj manželské konflikty, ku ktorým v živote filmovej hrdinky dochádza.

„Som si istá, že to poznajú všetky manželské páry, ktoré sú spolu dlhší čas. Existujú problémy, ktoré sa vystupňujú a manželia sa niekedy jednoducho rozídu,“ povedala herečka.

Podľa nej je dôležité, aby si partneri vzájomne dopriali odstup a dostatok slobody. A práve o tom je aj komédia, na ktorej sa môžete zasmiať v utorok o 20:30 hod.

Žiť svoj sen aj napriek nesúhlasu okolia

Komédia Žiť svoj sen zachytáva život letušky Sophie, ktorá sa aj napriek rozporuplným reakciám svojho okolia rozhodne splniť si svoj sen. Dlhé roky žila s hlavou v oblakoch a snívala o tom, že bude na alpskom gazdovstve prevádzkovať rodinný penzión.

Jej plány však narazia na nesúhlas jej manžela a dospievajúcej dcéry. Ako najväčší problém sa ale nakoniec ukáže nevrlý obyvateľ susedného statku Barthl.

Podarí sa Sophie začať nový život podľa svojich predstáv?

To sa dozviete už v utorok o 20:30 hod. na Jednotke. Nezmeškajte skvelú komédiu o žene, ktorá sa rozhodne žiť svoj sen aj napriek nesúhlasu okolia.

FOTO: Facebook / ARD Mediathek & Das Erste

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia